НАЧАЛО Други

Потребител плати $60,000 в такси за издаването на едно NFT

15.09.2022 16:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потребител плати $60,000 в такси за издаването на едно NFT

Общата терминална трудност - мярка за кумулативната трудност на добива в мрежата на Етериум - беше постигната в блок 15537393 в 08:42:42 ч. българско време днес, с което започна преходът към доказателство за залог. (PoS)

В рамките на само 17 секунди в следващия блок беше добито първото NFT в PoS версията на Етериум (ETH). Потребителят плати над 36.8 ETH под формата на транзакционни такси (близо $60,000), за да издаде токен, наречен “Преходът”. Този актив, който илюстрира панда като талисман на Етериум, е част от колекция от 100 токена на NFT пазара OpenSea.

NFT също така показва ключови подробности, свързани с Етериум, включително нивото на трудност по това време и времевия печат.

Потребител – който току-що си е направил нов акаунт в Twitter и уебсайт – известен като The Transition, твърди, че го е създал. Въпросното NFT се продава на търг на уебсайта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ford Motor се подготвя да навлезе в метавселената


Колекцията сега заема своето място в историята на Етериум, но това не е първият път, в който ликът на панда се появява като NFT, като PandETH бе пуснат още в началото на 2019 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.