НАЧАЛО Други

Потребител плати $60,000 в такси за издаването на едно NFT

септември 15, 2022 16:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потребител плати $60,000 в такси за издаването на едно NFT

Общата терминална трудност - мярка за кумулативната трудност на добива в мрежата на Етериум - беше постигната в блок 15537393 в 08:42:42 ч. българско време днес, с което започна преходът към доказателство за залог. (PoS)

В рамките на само 17 секунди в следващия блок беше добито първото NFT в PoS версията на Етериум (ETH). Потребителят плати над 36.8 ETH под формата на транзакционни такси (близо $60,000), за да издаде токен, наречен “Преходът”. Този актив, който илюстрира панда като талисман на Етериум, е част от колекция от 100 токена на NFT пазара OpenSea.

NFT също така показва ключови подробности, свързани с Етериум, включително нивото на трудност по това време и времевия печат.

Потребител – който току-що си е направил нов акаунт в Twitter и уебсайт – известен като The Transition, твърди, че го е създал. Въпросното NFT се продава на търг на уебсайта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ford Motor се подготвя да навлезе в метавселената


Колекцията сега заема своето място в историята на Етериум, но това не е първият път, в който ликът на панда се появява като NFT, като PandETH бе пуснат още в началото на 2019 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Паника на крипто пазарите: Инвеститори теглят средствата си от Binance и Coinbase

Coinbase и Binance наскоро бяха изправени пред правни предизвикателства от страна на Комисията за ценни книжа и борси, което доведе до значителни последици в света на криптовалутите.

юни 7, 2023 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Санкциите на Запада срещу Русия укрепват търговията в алианса

Санкциите, наложени на Русия от Америка, след нахлуването ѝ в Украйна, изглежда имат непредвидени последици.

юни 7, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия намалява производството на петрол и газ

Суровият петрол и природният газ се възстановиха по-рано днес, след като Саудитска Арабия обяви значително намаляване на производството с един милион барела на ден по време на неотдавнашната среща на върха на ОПЕК+.

юни 7, 2023 6:00 3 мин. четене

SEC иска да замрази активите на Binance.US

На 6 юни Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе правна стъпка, като подаде молба за издаване на ограничителна заповед срещу Binance.US.

юни 7, 2023 5:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.