НАЧАЛО Други

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

Понастоящем временните съдебни мениджъри на Hodlnaut са в процес на договаряне на т.нар. “NDA” с потенциални инвеститори.

Споразумението за конфиденциалност (NDA) е правно обвързващ договор, установяващ поверителни отношения, в който страните се съгласяват, че поверителната информация, която могат да получат, няма да бъде разкрита пред никоя друга страна.

Според доклад на Bloomberg редица заинтересовани страни са отправили запитване за закупуване на Hodlnaut и нейните искове срещу несъществуващата борса за криптовалути FTX.

Изпадналият в затруднение криптозаемодател дължи около $160 милиона на компании и юридически лица. Сред този списък са добре познати имена като Algorand Foundation, Samtrade Custodian, S.A.M. Fintech и Jean-Marc Tremeaux, считано от 9 декември 2022 г.

Данните показват, че Hodlnaut е притежавал 514 биткойна (BTC), 1,395 етера (ETH), 280,348 USD Coin (USDC) и 1,001 FTT на фалиралата борса за криптовалути FTX.

Компанията изпадна в несъстоятелност след мечия пазар през 2022 г. и последвалата криза на ликвидността.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?


Сингапурски съд разреши на Hodlanut да организира преструктуриране на бизнеса си, след като замрази тегленията още през август 2022 г.

Съобщава се, че кредиторите на дружеството са поискали незабавна ликвидация и разпределение на останалите активи между тях с цел максимизиране на оставащата стойност.

Hodlnaut не беше единственият криптозаемодател, който стана жертва на суровата крипто зима – гиганти в индустрията като Celsius Network, BlockFi, Genesis, Vauld също се сблъскаха със сериозни финансови проблеми, които доведоха до фалит.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене