НАЧАЛО Други

Polygon увеличават работната си сила с 40%

септември 10, 2022 17:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon увеличават работната си сила с 40%

Polygon планира да увеличи наемането на персонал с до 40% по време на крипто зимата, или с около 200 души

Със седалище в Дубай, Polygon понастоящем имат приблизително 500 души, работещи на пълно работно време по целия свят. Компанията казва, че търси да наеме служители на различни длъжности, включително на непълно и пълно работно време, съобщи Bloomberg.

“Като цяло е трудно да се наемат технологични таланти, дори ако става въпрос за организация от Web2. Трудно е да се наемат качествените таланти, които искате, особено като се има предвид, че Web3 уменията са нещо, което все още се изгражда”, цитираха от Bloomberg Бумика Шривастава (глобален ръководител на отдел “Човешки ресурси” .

Coinbase, една от най-утвърдените и най-големи крипто борси, съкрати 18% от служителите си – около 1,100 души, през юли. В публикация в блога си главният изпълнителен директор на компанията Брайън Армстронг заяви, че решението е взето след множество дискусии с ръководството през предходния месец във всички екипи, “за да гарантираме, че ще останем здрави по време на този икономически спад”.

Армстронг също така смята, че световната икономика е навлязла в рецесия и това “може да доведе до още една крипто зима и може да продължи за продължителен период”, което на свой ред може да доведе до значителен спад на приходите.

Както се оказа, решението може и да е било претеглено от гледна точка на екипа, но не е било изпълнено добре, като служителите са били оставени без достъп до компютрите си, без никакво предварително предупреждение и много от тях “не са имали възможност да се сбогуват”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Основателят на Polygon набира $50 милиона за Web3 фонд


Други големи фирми, които неочаквано уволниха служителите си по време на този низходящ пазарен тренд, са BitPanda, ByBit, Crypto.com, Huobi, Gemini, BlockFi и други.

Плановете на Polygon за наемане на служители изглежда показват, че компанията и нейните инвеститори имат положителна перспектива за нейното бъдеще и способността ѝ да оцелее в настоящите пазарни условия. Възможно е това да е продиктувано от дългоочаквания преход на мрежата Ethereum от Proof-of-Work към Proof-of-Stake консенсусен механизъм, насрочен за 13-15 септември, който се очаква да улесни и ускори работата на мрежата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.