НАЧАЛО Uncategorized

Polygon увеличават работната си сила с 40%

септември 10, 2022 17:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon увеличават работната си сила с 40%

Polygon планира да увеличи наемането на персонал с до 40% по време на крипто зимата, или с около 200 души

Със седалище в Дубай, Polygon понастоящем имат приблизително 500 души, работещи на пълно работно време по целия свят. Компанията казва, че търси да наеме служители на различни длъжности, включително на непълно и пълно работно време, съобщи Bloomberg.

„Като цяло е трудно да се наемат технологични таланти, дори ако става въпрос за организация от Web2. Трудно е да се наемат качествените таланти, които искате, особено като се има предвид, че Web3 уменията са нещо, което все още се изгражда“, цитираха от Bloomberg Бумика Шривастава (глобален ръководител на отдел „Човешки ресурси“ .

Coinbase, една от най-утвърдените и най-големи крипто борси, съкрати 18% от служителите си – около 1,100 души, през юли. В публикация в блога си главният изпълнителен директор на компанията Брайън Армстронг заяви, че решението е взето след множество дискусии с ръководството през предходния месец във всички екипи, „за да гарантираме, че ще останем здрави по време на този икономически спад“.

Армстронг също така смята, че световната икономика е навлязла в рецесия и това „може да доведе до още една крипто зима и може да продължи за продължителен период“, което на свой ред може да доведе до значителен спад на приходите.

Както се оказа, решението може и да е било претеглено от гледна точка на екипа, но не е било изпълнено добре, като служителите са били оставени без достъп до компютрите си, без никакво предварително предупреждение и много от тях „не са имали възможност да се сбогуват“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Основателят на Polygon набира $50 милиона за Web3 фонд


Други големи фирми, които неочаквано уволниха служителите си по време на този низходящ пазарен тренд, са BitPanda, ByBit, Crypto.com, Huobi, Gemini, BlockFi и други.

Плановете на Polygon за наемане на служители изглежда показват, че компанията и нейните инвеститори имат положителна перспектива за нейното бъдеще и способността ѝ да оцелее в настоящите пазарни условия. Възможно е това да е продиктувано от дългоочаквания преход на мрежата Ethereum от Proof-of-Work към Proof-of-Stake консенсусен механизъм, насрочен за 13-15 септември, който се очаква да улесни и ускори работата на мрежата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Uncategorized Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене