Home

Polygon увеличават работната си сила с 40%

10.09.2022 17:06 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon увеличават работната си сила с 40%

Polygon планира да увеличи наемането на персонал с до 40% по време на крипто зимата, или с около 200 души

Със седалище в Дубай, Polygon понастоящем имат приблизително 500 души, работещи на пълно работно време по целия свят. Компанията казва, че търси да наеме служители на различни длъжности, включително на непълно и пълно работно време, съобщи Bloomberg.

“Като цяло е трудно да се наемат технологични таланти, дори ако става въпрос за организация от Web2. Трудно е да се наемат качествените таланти, които искате, особено като се има предвид, че Web3 уменията са нещо, което все още се изгражда”, цитираха от Bloomberg Бумика Шривастава (глобален ръководител на отдел “Човешки ресурси” .

Coinbase, една от най-утвърдените и най-големи крипто борси, съкрати 18% от служителите си – около 1,100 души, през юли. В публикация в блога си главният изпълнителен директор на компанията Брайън Армстронг заяви, че решението е взето след множество дискусии с ръководството през предходния месец във всички екипи, “за да гарантираме, че ще останем здрави по време на този икономически спад”.

Армстронг също така смята, че световната икономика е навлязла в рецесия и това “може да доведе до още една крипто зима и може да продължи за продължителен период”, което на свой ред може да доведе до значителен спад на приходите.

Както се оказа, решението може и да е било претеглено от гледна точка на екипа, но не е било изпълнено добре, като служителите са били оставени без достъп до компютрите си, без никакво предварително предупреждение и много от тях “не са имали възможност да се сбогуват”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Основателят на Polygon набира $50 милиона за Web3 фонд


Други големи фирми, които неочаквано уволниха служителите си по време на този низходящ пазарен тренд, са BitPanda, ByBit, Crypto.com, Huobi, Gemini, BlockFi и други.

Плановете на Polygon за наемане на служители изглежда показват, че компанията и нейните инвеститори имат положителна перспектива за нейното бъдеще и способността ѝ да оцелее в настоящите пазарни условия. Възможно е това да е продиктувано от дългоочаквания преход на мрежата Ethereum от Proof-of-Work към Proof-of-Stake консенсусен механизъм, насрочен за 13-15 септември, който се очаква да улесни и ускори работата на мрежата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп обмисля да назначи топ банкер за министър на финансите

След неотдавнашната стрелба по време на републикански митинг шансовете на Доналд Тръмп да бъде избран за президент на САЩ рязко нараснаха.

18.07.2024 11:30 2мин. четене

Виталик Бутерин съветва да не се подкрепя единствено крипто политиката

В неотдавнашна статия съоснователят на Етериум Виталик Бутерин предупреди, че не бива да се гласува само въз основа на позицията на кандидатите в подкрепа на криптовалутите.

18.07.2024 10:30 1мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Великобритания планира да регулира съвременните AI модели

Новото правителство на Обединеното кралство очерта плановете си за регулиране на усъвършенстваните модели на изкуствен интелект, с което се отклони от предишните политики, както бе подчертано в неотдавнашната реч на крал Чарлз относно законодателната програма, включваща над 35 законопроекта.

18.07.2024 9:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.