НАЧАЛО Алткойни

Polygon (MATIC): Предлагането на борсите намалява драстично

07.11.2022 17:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC): Предлагането на борсите намалява драстично

В нов доклад от Santiment твърдят, че инвеститорите се насочват Polygon, тъй като предлагането на криптоборсите спада от над 1 милиард MATIC токена в средата на октомври до малко над 833 милиона монети на 4 ноември.

Според доклада предлагането на MATIC продължава да спада, дори когато цените се покачват, което е показател, че хората са доста уверени в по-нататъшно покачване на цените.

MATIC беше в разгара на рали в началото на ноември и откри месеца на цена от $0.90 като се покачи до $1.30 за по-малко от седмица. Оттогава MATIC направи крачка назад и към момента на писане на статията се търгува за $1.19.

Разглеждайки другите показатели на токена на Polygon в мрежата, Santiment казват, че ралито на актива идва в момент, когато компанията зад него реализира най-високия ръст на мрежата си от месеци насам. Според анализаторите изготвили доклада, растежът на мрежата илюстрира приемането от потребителите, като проследява количеството нови адреси, които са прехвърлили MATIC токени за първи път.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Тази група трейдъри очаква скок до $30,000


MATIC наблюдава най-високия си растеж на мрежата от месеци насам. Устойчив растеж на мрежата би бил добър, но веднага щом той спадне и цената продължи да се колебае, образувайки дивергенция, това има тенденция да сигнализира за локален връх, тъй като не идват нови хора.

Според Santiment седемдневната метрика на токена за съотношението между пазарната и реализираната стойност (MVRV) показва, че притежателите на MATIC са в добра позиция да заключат печалбите си.

7-дневната MVRV на MATIC, която измерва краткосрочната печалба/загуба на притежателите, показва, че сега се намираме в опасната зона, където в исторически план се наблюдава спад на цената на MATIC малко след като се формира локален връх.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.