НАЧАЛО Алткойни

Polygon (MATIC): Предлагането на борсите намалява драстично

ноември 7, 2022 17:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC): Предлагането на борсите намалява драстично

В нов доклад от Santiment твърдят, че инвеститорите се насочват Polygon, тъй като предлагането на криптоборсите спада от над 1 милиард MATIC токена в средата на октомври до малко над 833 милиона монети на 4 ноември.

Според доклада предлагането на MATIC продължава да спада, дори когато цените се покачват, което е показател, че хората са доста уверени в по-нататъшно покачване на цените.

MATIC беше в разгара на рали в началото на ноември и откри месеца на цена от $0.90 като се покачи до $1.30 за по-малко от седмица. Оттогава MATIC направи крачка назад и към момента на писане на статията се търгува за $1.19.

Разглеждайки другите показатели на токена на Polygon в мрежата, Santiment казват, че ралито на актива идва в момент, когато компанията зад него реализира най-високия ръст на мрежата си от месеци насам. Според анализаторите изготвили доклада, растежът на мрежата илюстрира приемането от потребителите, като проследява количеството нови адреси, които са прехвърлили MATIC токени за първи път.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Тази група трейдъри очаква скок до $30,000


MATIC наблюдава най-високия си растеж на мрежата от месеци насам. Устойчив растеж на мрежата би бил добър, но веднага щом той спадне и цената продължи да се колебае, образувайки дивергенция, това има тенденция да сигнализира за локален връх, тъй като не идват нови хора.

Според Santiment седемдневната метрика на токена за съотношението между пазарната и реализираната стойност (MVRV) показва, че притежателите на MATIC са в добра позиция да заключат печалбите си.

7-дневната MVRV на MATIC, която измерва краткосрочната печалба/загуба на притежателите, показва, че сега се намираме в опасната зона, където в исторически план се наблюдава спад на цената на MATIC малко след като се формира локален връх.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене