НАЧАЛО Алткойни

Polygon (MATIC): Докъде може да скочи до края на 2022?

ноември 9, 2022 10:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC): Докъде може да скочи до края на 2022?

Цената на Polygon (MATIC) беше засегната от корекцията на пазара на криптовалути покрай новините около криптообмена FTX.

MATIC е нараснал с 7% спрямо предходната седмица, според данни от CoinMarketCap и е загубила 19% в последните 24 часа.

Все още не изглежда, че токенът се възстановява, макар че Polygon се представяше добре през предходната седмица преди събитията, които обърнаха пазара.

Спадовете, наблюдавани на по-широкия криптопазар, повлияха на Polygon и на други криптовалути. Той беше предизвикан от сагата, свързана с FTX и Binance. Въпреки това, след като Binance сега „възнамерява да придобие изцяло FTX и да помогне за покриване на кризата с ликвидността“, изглежда, че пазарът може да отскочи.

Дали MATIC може да достигне 2 долара до края на 2022 г.?  

Псевдонимният анализатор на криптовалути Altcoin Sherpa коментира на 7 ноември, преди срива на пазара, като заяви, че възходът на MATIC не изглежда да е приключил, въпреки че се е повишил четири пъти от дъното си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво да очакваме след отчетите за Q3 на майнинг компаниите?


Трейдърът добави

Има много бичи катализатори за MATIC – те са свършили безумно добра работа със своето [развитие] и имат партньорства с огромни имена. Polygon също хвърля много пари в тяхната екосистема и там има много строители.

polygon
polygon

Крипто трейдърът беше бичи настроен в прогнозите си, като отбеляза, че $1.70, а след това и $2 са две ценови нива, които тя може да достигне въз основа на цената, която MATIC е достигнала за няколко месеца наскоро.

Какви са настоящите ми цели за MATIC? Ако BTC се задържи (и не направи нещо лудо като да отиде до $18,000 или нещо подобно), аз се насочвам към $1.70 и след това към $2. Казвам това главно защото цената беше в акумулация за няколко месеца наскоро – ще бъда изненадан, ако възходът приключи сега.

Важно е да се има пердвид, че Биткойн се движи малко над $18,000 към момента на писане, така че тази прогноза може да се счита за невалидна. Ако най-голямата криптовалута успее да се завърне над $19,000 и да затвори деня над това ниво, може да се преразгледа възможността за възход до $2 за MATIC.

Polygon е добавил 42,869,034 уникални адреса към своята верига между 7 юни и 7 ноември 2022 г., според данните от изследователя на мрежата Polygon PolygonScan. Мрежата добавяше средно над 280,000 уникални адреса на ден, като за петте месеца нарасна с около 30%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене

Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

SingularityNET, проект, базиран на Етериум и насочен към изкуствения интелект (ИИ), отбеляза забележителен растеж.

февруари 6, 2023 13:25 2 мин. четене