НАЧАЛО Други

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на "Shark Tank" Кевин О'Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

О’Лиъри заяви, че смята всички нерегулирани борси за рискови и че акционерите на Binance трябва да се притесняват от вниманието, което компанията получава от регулаторните органи по целия свят.

Не поставям активите си в нито една борса, която не е регулирана, независимо дали е децентрализирана или централизирана. Това не ме засяга, тъй като аз не притежавам нищо [там]. Предполагам обаче, че акционерите на Binance биха били притеснени от нарастващата регулаторна активност около борсата, не само от страна на американските регулатори, но и от регулаторите по целия свят.

Той също посочи, че ръководството на Binance трябва да работи за уреждане на отношенията с регулаторите, дори това да доведе до разходи, тъй като има значителна стойност в наличието на правилно лицензирана и голяма платформа като Binance.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си


“Въпреки това, докато регулаторите по света разследват борсата, нито една институция няма да я докосне. Очаква се проверката само да се засили с провеждането на повече изслушвания”, добави О’Лиъри.

По отношение на настоящото състояние на криптоиндустрията той отбеляза, че тя все още е изпълнена с голям брой безполезни монети и проекти, повечето от които нямат бъдеще. По негово мнение поне 10,000 крипто токена в крайна сметка ще станат безполезни поради липсата на волатилност и обем и в крайна сметка ще бъдат елиминирани от пазара.

Важно е да се отбележи, че О’Лиъри беше голям застъпник на FTX преди срвиа на борсата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене