НАЧАЛО Други

Poloniex и Huobi могат да се слеят в бъдеще, според Джъстин Сън

ноември 25, 2022 20:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Poloniex и Huobi могат да се слеят в бъдеще, според Джъстин Сън

Джъстин Сун, основател на Tron и член на глобалния консултативен съвет на Huobi заяви, че крипто борсите Poloniex и Huobi може да се слеят в бъдеще.

Днес сутринта крипто репортерът Колин Ву туитна, че Poloniex ще се слее с Huobi, позовавайки се на източници, запознати с въпроса. Джъстин Сун заяви обаче, че двете компании са независими и все още нямат план за сливане. Въпреки това, когато беше попитан дали сделката може да се случи в бъдеще, той отговори, че има шанс да се случи.

Освен отношенията си с Huobi, Сун има отношения и с Poloniex като през 2019 г. той потвърди, че е част отинвестиционната група, която придоби компанията, след като първоначално отричаше участието си. 

Подобна ситуация възникна миналия месец, когато Huobi обявиха продажбата на мажоритарен дял на инвестиционната компания About Capital Management. Тогава Колин Ву съобщи, че Сун е реалния купувач на дела в Huobi, а той от своя страна отрече твърдението и заяви, че е само съветник на Huobi. Въпреки становището на Сун, той е в челните редици на последните промени в Huobi.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance


По-рано той сподели стратегии как Huobi може да си върне позицията сред трите най-големи крипто борси на събитието за стартиране на ребрандирането на компанията. 

Ако сливането на Poloniex и Huobi се осъществи, то може да помогне за по-нататъшното консолидиране на крипто сектора. През третото тримесечие на тази година са извършени над 58 сделки за сливане и придобиване, което го прави четвъртото най-натоварено в историята на крипто сектора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене