НАЧАЛО Други

Poloniex и Huobi могат да се слеят в бъдеще, според Джъстин Сън

ноември 25, 2022 20:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Poloniex и Huobi могат да се слеят в бъдеще, според Джъстин Сън

Джъстин Сун, основател на Tron и член на глобалния консултативен съвет на Huobi заяви, че крипто борсите Poloniex и Huobi може да се слеят в бъдеще.

Днес сутринта крипто репортерът Колин Ву туитна, че Poloniex ще се слее с Huobi, позовавайки се на източници, запознати с въпроса. Джъстин Сун заяви обаче, че двете компании са независими и все още нямат план за сливане. Въпреки това, когато беше попитан дали сделката може да се случи в бъдеще, той отговори, че има шанс да се случи.

Освен отношенията си с Huobi, Сун има отношения и с Poloniex като през 2019 г. той потвърди, че е част отинвестиционната група, която придоби компанията, след като първоначално отричаше участието си. 

Подобна ситуация възникна миналия месец, когато Huobi обявиха продажбата на мажоритарен дял на инвестиционната компания About Capital Management. Тогава Колин Ву съобщи, че Сун е реалния купувач на дела в Huobi, а той от своя страна отрече твърдението и заяви, че е само съветник на Huobi. Въпреки становището на Сун, той е в челните редици на последните промени в Huobi.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance


По-рано той сподели стратегии как Huobi може да си върне позицията сред трите най-големи крипто борси на събитието за стартиране на ребрандирането на компанията. 

Ако сливането на Poloniex и Huobi се осъществи, то може да помогне за по-нататъшното консолидиране на крипто сектора. През третото тримесечие на тази година са извършени над 58 сделки за сливане и придобиване, което го прави четвъртото най-натоварено в историята на крипто сектора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Слабата политика на Русия може да се окаже пагубна за икономиката

Според доклад на Руския център за макроикономически анализи и краткосрочни прогнози руската икономика е изправена пред предизвикателства, свързани с времето, в което политиците полагат усилия за ограничаване на инфлацията и стабилизиране на рублата.

септември 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Ще издържи ли САЩ на икономическите заплахи?

Икономиката на САЩ се сблъска с предизвикателства през тази година и сега е изправена пред съвкупност от потенциални опасности, които могат да доведат до по-голяма несигурност.

септември 25, 2023 13:00 3 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Топ 4 предизвикателства пред разширяването на БРИКС

През последните години се наблюдава засилване на геополитическото напрежение, което води до намаляване на усилията за сътрудничество, особено между големите държави.

септември 25, 2023 9:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.