Home

Poloniex и Huobi могат да се слеят в бъдеще, според Джъстин Сън

25.11.2022 20:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Poloniex и Huobi могат да се слеят в бъдеще, според Джъстин Сън

Джъстин Сун, основател на Tron и член на глобалния консултативен съвет на Huobi заяви, че крипто борсите Poloniex и Huobi може да се слеят в бъдеще.

Днес сутринта крипто репортерът Колин Ву туитна, че Poloniex ще се слее с Huobi, позовавайки се на източници, запознати с въпроса. Джъстин Сун заяви обаче, че двете компании са независими и все още нямат план за сливане. Въпреки това, когато беше попитан дали сделката може да се случи в бъдеще, той отговори, че има шанс да се случи.

Освен отношенията си с Huobi, Сун има отношения и с Poloniex като през 2019 г. той потвърди, че е част отинвестиционната група, която придоби компанията, след като първоначално отричаше участието си. 

Подобна ситуация възникна миналия месец, когато Huobi обявиха продажбата на мажоритарен дял на инвестиционната компания About Capital Management. Тогава Колин Ву съобщи, че Сун е реалния купувач на дела в Huobi, а той от своя страна отрече твърдението и заяви, че е само съветник на Huobi. Въпреки становището на Сун, той е в челните редици на последните промени в Huobi.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance


По-рано той сподели стратегии как Huobi може да си върне позицията сред трите най-големи крипто борси на събитието за стартиране на ребрандирането на компанията. 

Ако сливането на Poloniex и Huobi се осъществи, то може да помогне за по-нататъшното консолидиране на крипто сектора. През третото тримесечие на тази година са извършени над 58 сделки за сливане и придобиване, което го прави четвъртото най-натоварено в историята на крипто сектора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Riot Platforms придобива Block Mining, за да разшири добивния капацитет на Биткойн

Riot Platforms, основен играч в добива на BTC, ще купи Block Mining, базиран в Кентъки, в сделка на стойност $92.5 милиона.

24.07.2024 18:30 1мин. четене

БРИКС: Членките вече разглеждат предложението на Иран за обща платежна система

Страните членки на БРИКС разглеждат предложението на Иран за интегриране на националните им платежни системи, както потвърди руският заместник-министър на външните работи Андрей Руденко в интервю за TASS.

24.07.2024 17:30 1мин. четене

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Ethena ще инвестира в токенизирани активи от реалния свят: BlackRock е от кандидатите

Ethena, организацията, която стои зад USDe токена, е готова да инвестира част от резервите си в токенизирани активи от реалния свят (RWA).

24.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.