НАЧАЛО Алткойни

Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance

25.11.2022 7:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance

Цената на малко известен алткойн се повиши след като получи подкрепа от Binance, най-голямата по обем платформа за крипто търговия в света.

Майнинг пул услугата на платформата за търговия – Binance Pool – добавя Ravencoin (RVN) към списъка си с криптоактиви, тъй като Сливането на Етериум (ETH) през септември стимулира интереса към алткойна поради неговия консенсусен механизъм за доказателство за работа (PoW), който предоставя възможност за копаене на криптовалути.

Крипто миньорите вече не могат да копаят криптовалутата на водещата платформа за смарт договори Етериум след като тя премина към механизма за доказателство за работа (PoS), което предизвика скок в търсенето на PoW токени като RVN.

RVN се използва за поддържане и управление на дигиталната peer-to-peer мрежа Ravencoin, която се базира на форк на кода на Биткойн и стимулира издаването на нови криптоактиви.

Проектът беше стартиран през януари 2018 г., за да улесни създаването и прехвърлянето на токени, които представляват реални активи като например билети за събития.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): „Спящ“ крипто адрес прехвърли над $160 милиона


Binance Pool пусна поддръжка за RVN в сряда, като определи таксите за своя майнинг пул на 1%.

Binance Pool официално стартира услугата за добив на RavenCoin (RVN), която използва метода за сетълмент PPS+. Таксите за добив за пула за добив на RavenCoin са определени на 1%.

Съобщението предизвика известно възходящо движение на цената на алткойна с ниска капитализация. След новината RVN скочи с 10% до $0.023, но малко след това коригира част от печалбите и се върна до $0.022 към момента на писане на статията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) може да се срине – какво трябва да знаем

Анализатор и търговец на криптовалути, познат като Credible Crypto, изрази песимистична прогноза за цената на Cardano (ADA).

21.04.2024 7:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

По-рано днес световният пазар на криптовалути се сблъска с волатилност, предизвикана от ескалиращото напрежение в Близкия изток.

20.04.2024 22:00 1 мин. четене

Отпразнува ли Илон Мъск “Денят на Dogecoin”?

Днес, 20 април, глобалната общност на Dogecoin празнува “Денят на DOGE”. Интересно е, че тазгодишният празник съвпадна точно с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

20.04.2024 21:00 1 мин. четене

Цената на Cardano може да скочи със 75% – време за покупка?

През последните месеци на 2023 г. и до края на март 2023 г. Cardano (ADA) показа значителни обещания, като изглеждаше готов за възходяща траектория, белязана от последователни етапи на по-високи върхове и по-високи дъна.

20.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.