НАЧАЛО Алткойни

Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance

ноември 25, 2022 7:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance

Цената на малко известен алткойн се повиши след като получи подкрепа от Binance, най-голямата по обем платформа за крипто търговия в света.

Майнинг пул услугата на платформата за търговия – Binance Pool – добавя Ravencoin (RVN) към списъка си с криптоактиви, тъй като Сливането на Етериум (ETH) през септември стимулира интереса към алткойна поради неговия консенсусен механизъм за доказателство за работа (PoW), който предоставя възможност за копаене на криптовалути.

Крипто миньорите вече не могат да копаят криптовалутата на водещата платформа за смарт договори Етериум след като тя премина към механизма за доказателство за работа (PoS), което предизвика скок в търсенето на PoW токени като RVN.

RVN се използва за поддържане и управление на дигиталната peer-to-peer мрежа Ravencoin, която се базира на форк на кода на Биткойн и стимулира издаването на нови криптоактиви.

Проектът беше стартиран през януари 2018 г., за да улесни създаването и прехвърлянето на токени, които представляват реални активи като например билети за събития.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): „Спящ“ крипто адрес прехвърли над $160 милиона


Binance Pool пусна поддръжка за RVN в сряда, като определи таксите за своя майнинг пул на 1%.

Binance Pool официално стартира услугата за добив на RavenCoin (RVN), която използва метода за сетълмент PPS+. Таксите за добив за пула за добив на RavenCoin са определени на 1%.

Съобщението предизвика известно възходящо движение на цената на алткойна с ниска капитализация. След новината RVN скочи с 10% до $0.023, но малко след това коригира част от печалбите и се върна до $0.022 към момента на писане на статията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

май 31, 2023 19:00 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

май 31, 2023 18:59 3 мин. четене

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

май 31, 2023 18:50 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.