НАЧАЛО Алткойни

Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance

ноември 25, 2022 7:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този алткойн скочи след листинг на Binance

Цената на малко известен алткойн се повиши след като получи подкрепа от Binance, най-голямата по обем платформа за крипто търговия в света.

Майнинг пул услугата на платформата за търговия – Binance Pool – добавя Ravencoin (RVN) към списъка си с криптоактиви, тъй като Сливането на Етериум (ETH) през септември стимулира интереса към алткойна поради неговия консенсусен механизъм за доказателство за работа (PoW), който предоставя възможност за копаене на криптовалути.

Крипто миньорите вече не могат да копаят криптовалутата на водещата платформа за смарт договори Етериум след като тя премина към механизма за доказателство за работа (PoS), което предизвика скок в търсенето на PoW токени като RVN.

RVN се използва за поддържане и управление на дигиталната peer-to-peer мрежа Ravencoin, която се базира на форк на кода на Биткойн и стимулира издаването на нови криптоактиви.

Проектът беше стартиран през януари 2018 г., за да улесни създаването и прехвърлянето на токени, които представляват реални активи като например билети за събития.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): „Спящ“ крипто адрес прехвърли над $160 милиона


Binance Pool пусна поддръжка за RVN в сряда, като определи таксите за своя майнинг пул на 1%.

Binance Pool официално стартира услугата за добив на RavenCoin (RVN), която използва метода за сетълмент PPS+. Таксите за добив за пула за добив на RavenCoin са определени на 1%.

Съобщението предизвика известно възходящо движение на цената на алткойна с ниска капитализация. След новината RVN скочи с 10% до $0.023, но малко след това коригира част от печалбите и се върна до $0.022 към момента на писане на статията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

декември 2, 2022 8:22 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене