НАЧАЛО Алткойни

Polkadot: Какво да очакваме през 2023 година?

януари 3, 2023 17:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot: Какво да очакваме през 2023 година?

Polkadot (DOT) наскоро съобщи в Twitter за годишния си обзор, в който споменава всички забележителни събития, случили се в екосистема през 2022 г.

В туита се говори за няколко постижения като например, че Polkadot има повече от 74 паравериги, над 300 dapps, над 550 проекта и 2,500 активни месечни разработчици в цялата екосистема.

Освен това над 350,000 XCM трансфера бяха изпратени от екосистемата на Polkadot, с което се постави началото на нова ера на безопасна междуверижна оперативна съвместимост и се направи значителна стъпка към сигурното свързване на различни блокчейн мрежи.

Какво се случи през 2022 г.?

Последната година на DOT изглеждаше доста добре от гледна точка на случващото се в екосистемата, a Polkadot успя да остане една от водещите блокчейн системи заради своята развойна дейност.

През последните три месеца метриките на DOT също показаха някои интересни движения. Например, активността на актива за разработване наскоро е намаляла.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да скочи с 1,000% – според трейдър, предвидил последния срив


Освен това, след рязкото намаление през ноември, процентът на финансиране на DOT в Binance постоянно се повишаваше, което доказваше търсенето на актива на пазара на деривати. Крипто oбщността също говореше за криптовалутата с изключително вълнение, за което свидетелства увеличаването на нейната доминация в социалните мрежи.

Какво може да се очаква през 2023 г. ?

Няколко от пазарните индикатори също бяха в подкрепа на повишаването на цената през 2022 г. Индексът на относителната сила се колебаеше близо до зоната на свръхпродажба. Индексът на паричните потоци на DOT също регистрира повишение, което изглежда обещаващо за мрежата.

Според информация от Santiment лентата на експоненциалната пълзяща средна (ЕМА) беше меча, тъй като 20-дневната ЕМА стоеше под 55-дневната ЕМА. Паричният поток на Чайкин (CMF) също се понижи, което според някои може да се окаже притеснително.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене