НАЧАЛО Алткойни

Polkadot и още два алткойна изглеждат готови за скок, твърди анализатор

февруари 25, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot и още два алткойна изглеждат готови за скок, твърди анализатор

В неотдавнашна актуализация анализатор сподели прогнозите си за три алткойна на фона на корективното движение на пазарите на цифрови активи.

Анализаторът, известен като “Кред”, сподели мнението си със своите абонати в YouTube като предостави технически анализ на The Graph (GRT), Avalanche (AVAX) и Polkadot (DOT).

Започвайки с The Graph, Кред подчерта, че протоколът за индексиране на блокчейн данни изглежда стабилен и има ясна седмична структура.

Той добави, че GRT може да нарасне с около 80% от сегашните си нива, ако по-широкият криптопазар се повиши. Въпреки това, Кред също така посочи, че движението на цената на GRT зависи от останалата част от пазара, която е изправена пред съпротива.

Ако пазарът продължи да бъде ориентиран към риска, GRT има много пространство за маневриране като следващата проблемна зона на високата времева рамка е доста далеч – около $0.30.

Преминавайки към Avalanche, Кред подчерта, че конкурентът на Етериум (ETH) демонстрира силни нива на подкрепа и съпротива на дневната графика. Той смята, че ако Avalanche пробие над нивото от около $21.5, може да скочи с над 30% спрямо сегашните си нива.

Анализаторът също така заяви, че между този бъдещ пробив на съпротивата и следващата съпротива на ниво около $27, което би било следващата проблемна зона, има доста място за движение.

Накрая, Кред обсъди Polkadot, 14-ия по пазарна капитализация криптоактив. Той отбеляза, че ако DOT възстанови най-близкото ниво на съпротива на седмичната графика, той би могъл да нарасне с около 28% от сегашните си нива.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Нужни са координирани глобални усилия за крипторегулации – Г-20


Според анализатора всяка седмица, която не затваря под $6.80, технически е бичи повторен тест, което би било положителен знак за криптовалутата. От друга страна, ако това е настройка от типа “възстановяване на диапазона”, максимумът на диапазона е по-близо до $9, което показва, че може да има още възможности за растеж.

Анализът на Кред на тези три алткойна показва потенциал за значителен растеж, ако по-широкият криптопазар остане силен и не се сблъска с големи затруднения. Въпреки това си струва да се отбележи, че криптопазарът е волатилен. Всяка инвестиция трябва да се прави предпазливо и след провеждане на задълбочено проучване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене