НАЧАЛО Други

Почина Скот Минерд от Guggenheim Partners

декември 23, 2022 11:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Почина Скот Минерд от Guggenheim Partners

На 21 декември от Guggenheim Partners направиха съобщение относно преждевременната и неочаквана смърт на Скот Минерд, един от управляващите партньори на компанията и неин глобален информационен директор. 

Причината за смъртта беше описана като сърдечен удар по време на тренировка.

Глобалният доставчик на инвестиционни и консултантски финансови услуги Guggenheim Partners предлага инвестиционно банкиране, управление на активи, капиталови пазари и застрахователни услуги.

Главният изпълнителен директор и основател на компанията, Марк Уолтър сподели:

Познавам Скот от повече от 30 години и през по-голямата част от това време бяхме партньори. Скот беше ключов иноватор и мисловен лидер, който допринесе за превръщането на Guggenheim Investments в глобален бизнес, какъвто е днес.

Предупреждението на Скот за FTX

Скот беше привърженик на крипто и често споделяше своите възгледи и приноси за настъпващата блокчейн индустрия. Съвсем наскоро покойният главен информационен директор на Guggenheim говори за срива на криптоборсата FTX и последвалите каскадни ефекти в интервю, излъчено по телевизията.

Според него сагата с FTX все още не е приключила, тъй като той прогнозира по-нататъшни сътресения в крипто индустрията. Скот намекна за множество крипто компании, които или ще подадат молба за обявяване в несъстоятелност, или ще прекратят дейността си поради разпространението на проблемите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Дигиталното евро може да се контролира от частни банки


Общността отдава почит

В изявление компанията заяви, че нейните инвестиционни специалисти ще почетат Скот, включвайки разработените от него системи и процедури, за да управляват портфейлите на клиентите.

Официалното съобщение гласи още:

През следващите няколко дни ще имаме да кажем много повече за Скот и за многобройните му приноси към нашата компания и към общностите, които обслужваме.

По-късно от Guggenheim увериха, че няма да има прекъсване на обслужването на клиентите им, а също така потвърдиха, че няма да има промяна в ежедневното управление на клиентските портфейли, с които се занимават всички техни инвестиционни специалисти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене