НАЧАЛО Биткойн

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

Той е убеден, че Биткойн е достигнал своя връх на нивото от $69,000 през ноември миналата година.

Не мисля, че ще достигне нов връх„, прогнозира Шиф.

Говорейки за неотдавнашното рали на Биткойн, инвеститорът твърди, че това е просто подвеждащо рали. Най-голямата криптовалута се търгува малко под нивото от $24,000 на основните спот борси.

Шиф твърди, че предлагането на криптовалути продължава да нараства. Той смята, че няма голяма разлика между Биткойн и останалите 20,000 токена.

Известният инвеститор, който е мечи настроен към най-голямата криптовалута в света от 2011 г. насам, описа Биткойн като „схема за по-големи глупаци„, която неизбежно ще се провали. „Всички тези схеми за по-големи глупаци винаги се провалят. Глупаците свършват и последният глупак ще държи торбата„, каза Шиф. Струва си да се отбележи, че ценовите прогнози на Шиф трябва да се приемат с известна доза скептицизъм предвид историческата им точност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст


Още през август 2019 г. либертарианският икономист и финансов мениджър прогнозира, че цената на Биткойн никога няма да достигне $50,000. Поради впечатляващия брой неуспешни ценови призиви, някои трейдъри сега разглеждат Шиф като обратен индикатор. Все пак Шиф прогнозира гибелта на Биткойн в продължение на повече от десетилетие.

Дори счупеният часовник е точен два пъти на ден. В средата на май той правилно забеляза зловеща формация на графиката на Биткойн. Тогава Биткойн се търгуваше малко под нивото от $30,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене