НАЧАЛО Алткойни

Песимизъм сред институционалните крипто инвеститори

май 10, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Песимизъм сред институционалните крипто инвеститори

CoinShares, мениджър на дигитални активи разкри, че институционалните инвеститори изразяват песимизъм по отношение на пазара, тъй като крипто секторът преживява значителни изходящи потоци за трета поредна седмица.

Според последния седмичен доклад за потоците на фондовете за дигитални активи на CoinShares, институционалните инвеститори са разтоварили $54 милиона в крипто пазара през миналата седмица, като значителна част от изходящите потоци произхождат от държави извън САЩ.

CoinShares отбелязва, че инвестиционните продукти за дигитални активи са претърпели изходящи потоци в размер на $54 милиона през миналата седмица, отбелязвайки трета поредна седмица на негативни настроения към този клас активи.

По-голямата част от регионалните изходящи потоци се дължат на Германия и Канада, съответно с $27 милиона и $20 милиона.

Най-голямо въздействие от тези изходящи потоци се наблюдава при Биткойн (BTC), водещата криптовалута, като по данни на CoinShares бяха продадени общо $32 милиона.

CoinShares разкри, че през предходната седмица Биткойн е претърпял отлив в размер на $32 милиона. Макар че настроенията в Съединените щати се подобриха значително, което доведе до входящи потоци в размер на $18 милиона, бяха регистрирани и най-високите седмични изходящи потоци от къси позиции в Биткойн в историята, възлизащи на $23 милиона.

CoinShares подчерта, че алткойн инвестициите демонстрираха необичайно ниско ниво на активност. Етериум (ETH), известен алткойн и платформа за смарт договори, претърпя изходящи потоци в размер на $2.3 милиона, с което от началото на годината те достигнаха $26 милиона.

Въпреки това, инвестиционните продукти с множество активи получиха приток от $100,000. Единственият самостоятелен алткойн, който привлече входящи потоци, беше Solana (SOL).

От CoinShares съобщават, че Solana е единственият алткойн, при който се наблюдава някаква активност, с приток от $3.4 милиона, което бележи втората по големина сума за последните 12 месеца.

Освен това CoinShares заяви, че в сегмента на блокчейн акциите са преобладавали слаби настроения, което е довело до изходящи потоци в размер на $7.3 милиона през миналата седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.