НАЧАЛО Алткойни

Pepe: Трейдърите пренасочват печалбите си към Етериум

май 7, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe: Трейдърите пренасочват печалбите си към Етериум

Според известна компания за анализи, в блокчейна на Етериум (ETH) се наблюдават оптимистични показатели, тъй като търговците се насочват към водещата платформа за смарт договори.

Santiment отбеляза забележимо увеличение на активните депозити в Етериум, което измерва броя на уникалните адреси за депозити на борсата, които са били активни в даден ден.

Компанията съобщи, че Етериум е достигнал крайъгълен камък от 20,000 активни депозита, отбелязвайки първото такова събитие от ноември 2021 г. насам. Съобщава се, че трейдърите прехвърлят печалбите си от изключително популярната меме монета Pepe (PEPE) към ETH.

Броят на борсовите адреси, участващи в мрежовите дейности, понастоящем е на най-високото си ниво от ноември 2021 г. насам. Както беше прогнозирано, ETH показва признаци на самостоятелно движение и е близо до това отново да надхвърли прага от $2,000.

Pepe, меме монета на тема жаба, преживя зашеметяващ скок от 4,543% от най-ниското си ниво за всички времена от $0.00000005, рекорд, поставен за по-малко от три седмици.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува за $1,913.

В един по-широк анализ на крипто пазарите Santiment предполага, че дигиталните активи започват да се отделят от фондовия пазар. Компанията отбелязва, че криптопазарът е останал относително стабилен след неотдавнашното повишаване на лихвените проценти от страна на Федералния резерв.

Федералният резерв извърши очаквания ход, като увеличи лихвените проценти с 25 базисни пункта по време на неотдавнашното заседание на Федералния комитет по операциите на открития пазар. В продължение на 14 месеца лихвите отбелязаха значително увеличение от 5%, тъй като Съединените щати продължават да се борят с инфлацията.

Важно е да се отбележи е, че се наблюдава спад в корелацията между криптовалутата и тези развития, което се разглежда като положителна индикация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.