НАЧАЛО Алткойни

Pepe и Floki Inu избухнаха след листинг на Binance

май 5, 2023 16:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe и Floki Inu избухнаха след листинг на Binance

Binance, една от най-големите крипто борси в света, обяви добавянето на два нови токена към своята зона за иновации.

Floki Inu (FLOKI) и Pepe Coin (PEPE) вече ще бъдат достъпни за спот търговия на платформата, като потребителите ще могат да търгуват с новите двойки от днес. Съобщението разкрива също, че Binance ще добави FLOKI и PEPE като нови активи за заемане в рамките на следващите 48 часа.

Зоната за иновации е ексклузивна зона за търговия, в която потребителите могат да търгуват с новостартирани и потенциално волатилни токени, които могат да носят по-високи рискове в сравнение с други токени.

Binance обяви, че PEPE и FLOKI ще бъдат регистрирани на тяхната платформа от 5 май 2023 г. в 17:00 ч. българско време. Въпреки че търговията все още не е налична, потребителите могат да депозират средства, за да се подготвят за търговия.

FLOKI стартира като проект за меме монети, но оттогава разшири предложенията си, за да включи редица продукти, включително игри, NFT колекции и дори крипто дебитна карта.

Капитализацията на токена към момента на писане на статията е $510 милиона, което го поставя на 86-о място в списъка на най-големите криптовалути.

Междувременно Pepe Coin е противоречива меме монета, базирана на карикатурен герой без никаква полезност и създадена от анонимен екип.

Pepe Coin (PEPE) е една от най-добре представящите се в монети в крипто сектора напоследък, като за последните седем дни цената ѝ се повиши с над 900%. През последните 24 часа монетата отбеляза още едно увеличение от 60%, а пазарната ѝ капитализация скочи до над $1 милиарда.

Хайпът около монетите изглежда е изолиран случай, тъй като други монети борещи се за титулярно място сред меме монетите не отбелязват значителни печалби напоследък.

Към момента на писане на статията PEPE е 44-ият по големина дигитален актив, по данни на CoinMarketCap.

След обявяването на новината, цените на FLOKI и PEPE се покачиха с около 60% в рамките на броени минути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Pepe и Floki Inu избухнаха след листинг на Binance”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.