НАЧАЛО Други

Payoneer получи одобрение великобританския Орган за финансово поведение (FCA).

февруари 19, 2023 12:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Payoneer получи одобрение великобританския Орган за финансово поведение (FCA).

Компанията за международни плащания Payoneer получи лиценз за електронни пари (EML) с одобрение от великобританския Орган за финансово поведение (FCA).

Payoneer е компания в сектора на финансовите технологии, която дава възможност на малките предприятия по света да извършват транзакции, да правят бизнес и да се развиват в световен мащаб.

Лицензът ще позволи на Payoneer да работи пълноценно и да предоставя услугите си на базирани в Обединеното кралство компании. Този ход показва стремежа на компанията за разплащания да разшири дейността си на британския пазар за дигитални финанси.

След последните действия Payoneer вече има лиценз за работа в Обединеното кралство, Европа, САЩ, Хонконг, Япония, Австралия и Индия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто зимата приключи, твърди макро стратег


Джеймс Алъм, главен изпълнителен директор на Payoneer Payments Services и SVP Europe, заяви:

FCA традиционно задава тона на финансовото регулиране в световен мащаб и затова сме изключително горди, че получаваме лиценза си за електронни пари в Обединеното кралство. Вълнуваме се, че можем да продължим да обслужваме клиентите си… и от взаимоотношенията ни с FCA.

Клиентите ни в Обединеното кралство вече имат увереност в постоянната способност на Payoneer да предоставя регулирани финансови услуги от най-висок стандарт.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене

Президентът на Ripple очаква положително решение на делото със SEC до края на 2023 г.

Моника Лонг, президент на Ripple Labs, наскоро говори пред CNBC за текущото съдебно дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу Ripple, в което се твърди, че токенът на компанията XRP е ценна книга.

март 26, 2023 7:00 2 мин. четене

Имало ли е помощ при заобикалянето на KYC мерките от служители на Binance в Китай?

Binance, най-голямата крипто борса в света, е в челните редици на прозрачността и сигурността в индустрията след скандала с FTX.

март 25, 2023 12:00 2 мин. четене