НАЧАЛО Други

Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

01.10.2022 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

I-Remit от Филипините подаде кратка информация до SEC, в която обяснява защо много погрешно разбира XRP.

Партньор на Ripple – базираната във Филипините компания за трансгранични парични преводи I-Remit – публикува становище в подкрепа на XRP. 

В допълнение към издаването на официално изявление относно ситуацията, компанията е поискала от съда да я включи в окончателното си решение.

В бележката компанията обясни защо XRP не е ценна книга и твърди, че подобно обвинение е резултат от лошо разбиране на съвременните цифрови технологии. 

Нещо повече, след това I-Remit се обръща директно към SEC, заявявайки, че действията им в този процес изглежда са опит за погрешно тълкуване на важни аспекти и принципи на криптовалутите и блокчейн и за налагане на регулаторните им действия в области, които нямат нищо общо с традиционните им сфери на дейност. 

Обръщайки се допълнително към съда, компанията, която не много отдавна обяви, че установява партньорство с Ripple, заяви, че като активен потребител на XRP никога не е разглеждала криптовалутата като инвестиция, а като инструмент за бързи и ефективни трансгранични преводи.

Като причина за изненадващото си изявление I-Remit посочва дълбокия си интерес към резултата от делото. Основана през 2001 г., базираната във Филипините компания използва технологията RippleNet и от 2018 г. е един от коридорите за ликвидност при поискване на Ripple в Азия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян


Двете компании наскоро задълбочиха партньорството си, когато на I-Remit беше разрешено да прилага ODL за касови плащания. Новината беше посрещната положително, като бившият член на борда на директорите на Ripple и настоящ главен изпълнителен директор на SBI Holding Йошитака Китао дори я сподели в социалните медии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Каква е целта на най-голямата стабилна монета Tether (USDT)?

Според главния изпълнителен директор на Tether Паоло Ардоино основната цел на Tether USD (USDT), най-голямата стабилна монета в света, е да осигури защита за хората в икономики, които се борят с инфлацията.

20.04.2024 20:16 2 мин. четене

Може ли икономиката на Иран да оцелее евентуална война?

На фона на обсъжданията на потенциални икономически мерки срещу Иран от страна на Съединените щати и Европейския съюз (ЕС) Техеран заяви, че е устойчив на западните бойкоти, като се позовава на рекордния износ на петрол въпреки значителните санкции, наложени от бившия президент на САЩ Доналд Тръмп през 2018 г.

20.04.2024 18:00 2 мин. четене

Проблемите за долара са много, а BlackRock използва Биткойн, за да се предпази от тях

Тъй като алиансът БРИКС е начело на глобалното отдръпване от щатския долар, BlackRock наскоро се насочи към Биткойн като средство за хеджиране на инфлацията на фона на опасенията, свързани със долара.

20.04.2024 12:00 2 мин. четене

БРИКС: Ще бъдат ли обявени нови членове на съюза през 2024 година?

На предстоящата среща на върха през 2024 г., която ще се проведе през октомври в руския град Казан, алиансът БРИКС е готов да представи най-новите си членове.

20.04.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.