НАЧАЛО Други

Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

октомври 1, 2022 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

I-Remit от Филипините подаде кратка информация до SEC, в която обяснява защо много погрешно разбира XRP.

Партньор на Ripple – базираната във Филипините компания за трансгранични парични преводи I-Remit – публикува становище в подкрепа на XRP. 

В допълнение към издаването на официално изявление относно ситуацията, компанията е поискала от съда да я включи в окончателното си решение.

В бележката компанията обясни защо XRP не е ценна книга и твърди, че подобно обвинение е резултат от лошо разбиране на съвременните цифрови технологии. 

Нещо повече, след това I-Remit се обръща директно към SEC, заявявайки, че действията им в този процес изглежда са опит за погрешно тълкуване на важни аспекти и принципи на криптовалутите и блокчейн и за налагане на регулаторните им действия в области, които нямат нищо общо с традиционните им сфери на дейност. 

Обръщайки се допълнително към съда, компанията, която не много отдавна обяви, че установява партньорство с Ripple, заяви, че като активен потребител на XRP никога не е разглеждала криптовалутата като инвестиция, а като инструмент за бързи и ефективни трансгранични преводи.

Като причина за изненадващото си изявление I-Remit посочва дълбокия си интерес към резултата от делото. Основана през 2001 г., базираната във Филипините компания използва технологията RippleNet и от 2018 г. е един от коридорите за ликвидност при поискване на Ripple в Азия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян


Двете компании наскоро задълбочиха партньорството си, когато на I-Remit беше разрешено да прилага ODL за касови плащания. Новината беше посрещната положително, като бившият член на борда на директорите на Ripple и настоящ главен изпълнителен директор на SBI Holding Йошитака Китао дори я сподели в социалните медии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.