НАЧАЛО Други

Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

октомври 1, 2022 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

I-Remit от Филипините подаде кратка информация до SEC, в която обяснява защо много погрешно разбира XRP.

Партньор на Ripple – базираната във Филипините компания за трансгранични парични преводи I-Remit – публикува становище в подкрепа на XRP. 


В допълнение към издаването на официално изявление относно ситуацията, компанията е поискала от съда да я включи в окончателното си решение.

В бележката компанията обясни защо XRP не е ценна книга и твърди, че подобно обвинение е резултат от лошо разбиране на съвременните цифрови технологии. 

Нещо повече, след това I-Remit се обръща директно към SEC, заявявайки, че действията им в този процес изглежда са опит за погрешно тълкуване на важни аспекти и принципи на криптовалутите и блокчейн и за налагане на регулаторните им действия в области, които нямат нищо общо с традиционните им сфери на дейност. 

Обръщайки се допълнително към съда, компанията, която не много отдавна обяви, че установява партньорство с Ripple, заяви, че като активен потребител на XRP никога не е разглеждала криптовалутата като инвестиция, а като инструмент за бързи и ефективни трансгранични преводи.

Като причина за изненадващото си изявление I-Remit посочва дълбокия си интерес към резултата от делото. Основана през 2001 г., базираната във Филипините компания използва технологията RippleNet и от 2018 г. е един от коридорите за ликвидност при поискване на Ripple в Азия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян


Двете компании наскоро задълбочиха партньорството си, когато на I-Remit беше разрешено да прилага ODL за касови плащания. Новината беше посрещната положително, като бившият член на борда на директорите на Ripple и настоящ главен изпълнителен директор на SBI Holding Йошитака Китао дори я сподели в социалните медии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене