НАЧАЛО Други

Паника на крипто пазарите: Инвеститори теглят средствата си от Binance и Coinbase

юни 7, 2023 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Паника на крипто пазарите: Инвеститори теглят средствата си от Binance и Coinbase

Coinbase и Binance наскоро бяха изправени пред правни предизвикателства от страна на Комисията за ценни книжа и борси, което доведе до значителни последици в света на криптовалутите.

Тези двама изтъкнати играчи в сферата на криптовалутите привлякоха вниманието на регулаторните органи в последно време.

Поредните съдебни дела обаче създадоха страх, несигурност и съмнение (FUD) в индустрията. Според данни, предоставени от Nansen, както Binance, така и Coinbase са претърпели комбиниран нетен отлив от над $2.7 милиарда в рамките на първите 24 часа след съдебните дела.

Данните на Nansen разкриват, че потребителите на Binance са изтеглили активи на стойност $3 милиарда, докато са депозирали само $1.57 милиарда, което е довело до отрицателен изходящ поток от $1.43 милиарда.

По същия начин потребителите на Coinbase са изтеглили $2.64 милиарда и са депозирали $1.46 милиарда, което води до отрицателен отлив от $1.28 милиарда.

Независимо от правните предизвикателства, главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг изрази решимостта си да защити позицията на компанията в съда срещу SEC.

Армстронг активно се застъпва за създаването на всеобхватна регулаторна рамка за криптовалутите в САЩ и се гордее, че представлява индустрията в съдебните производства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.