НАЧАЛО Други

Остават само 2 дни до края на предварителната продажба на Dash 2 Trade

януари 3, 2023 16:22 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Остават само 2 дни до края на предварителната продажба на Dash 2 Trade

Dash 2 Trade е аналитична платформа за трейдинг търговия със сигнали, анализи и статистики. Проектът навлиза в последните дни от предварителната си продажба.

Предварителната продажба приключва след 2 дни!

Dash 2 Trade е на път да затвори първата страница от своята история, като сложи край на предварителната си продажба. След няколко месеца, прекарани в събиране на капитал, екипът ще приключи с този етап от развитието си на 5-ти януари. През този период, Dash 2 Trade успя да набере над $12.5 милиона в инвестиции в своя D2T токен. 

Проектът изглежда доста обещаващ, като много начинаещи и напреднали трейдъри са насочили вниманието си към него. Огромният интерес също е продиктуван от дългия и детайлен план на развитие, който се простира до средата на 2024 година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Dash 2 Trade успя да привлече много инвеститори, предлагайки им възможността да получават ежедневни новини, класации и още полезни статии, които ще им помогнат при вземането на решения на финансовите пазари. Платформата може би навлиза в един от най-точните моменти в крипто света, тъй като все повече трейдъри имат нужда от допълнителна помощ при анализирането на състоянието на пазара. 

d2t

Какво е Dash 2 Trade? 

Dash 2 Trade e трейдинг платформа за анализи, статистики и сигнали в крипто света. Екипът разполага с години опит в тази сфера, след като успешно създаде първия си продукт на пазара – Learn 2 Trade. С този си нов проект, те ще се постараят да достигнат нови хоризонти, предлагайки една много ценна и високачествена услуга на своите потребители. 

 

 

Dash 2 Trade ще се опита да се превърне в първата платформа за ежедневни трейдинг сигнали, анализираща целия крипто пазар, започвайки от предварителните продажби до най-утвърдените криптовалути. Инвеститорите имат нуждата от подобен тип услуга, тъй като именно по този начин те биха могли да вземат по-информирани решения и да се предпазят в трудни моменти, които бяха в изобилие през изминалата година. 

След срива на LUNA и FTX, трейдърите започнаха да търсят възможности, с които да получават така нужните детайли навреме. Dash 2 Trade се надява да успее да надмине очакванията им с различните функционалности, които платформата предлага. Към края на 2023 година, екипът има за цел да изгради бектестинг услуга, а в началото на следващата година ще навлезем в света на автоматичното търгуване на крипто активи. 

 

В допълнение към това, всеки проект, публикуван на платформата на Dash 2 Trade, ще получи Dash Score (0-100), като по този начин потребителите ще имат по-ясна представа относно неговата перспектива в бъдеще. Всеки може да се възползва от безплатната версия, която все пак идва и с по-малко възможности.

d2t

 

Какво да очакваме през следващите дни? 

d2t3

Следващите няколко дни може да се окажат ключови за бъдещето на проекта. На 6-ти януари екипът ще пусне бета версия на таблото за управление, което ще се превърне в централната точка на платформата. Там, всеки може да разглежда в детайли промените през последните 24 часа или 7 дни, като ще има бърз и лесен достъп до разнообразни класации, касаещи състоянието на подбраните проекти. 

Няколко дни по-късно, на 11-ти януари, екипът ще навлезе в истинската игра, като постъпи на централизираните борси на Changelly Pro, BitMart и LBank. Екипът се е погрижил и за тези, които желаят да се сдобият с токена посредством децентрализирания свят, като те ще могат да сторят това в платформата на Uniswap.

Разработчиците ще продължат своята работа върху развитието на платформата и нейният потребителски интерфейс, като в същото време ще започнат със специални излъчвания на живо. На всичкото отгоре, един късметлия ще получи награда на стойност $150,000 в D2T токени, но за целта трябва да заяви участие в томболата, огранизирана от екипа. 

d2t

Проекти на D2T токена

В началото на своето развитие, цената на D2T токена беше $0.0476, като стойността му постепенно се покачи до $0.0533 с достигането до четвърти етап на предварителната продажба. Макар и печалбата за всеки ранен инвеститор да е малко над 10%, то има възможност цената на токена да продължи да се покачва в първите няколко месеца след официалното стартиране на крипто пазара.

Многофункционалността представлява едно от големите предимства на токена, като дори преди старта на платформата, мнозина виждат перспектива в проекта благодарение на употребата му. D2T ще бъде използван като централно платежно средство за месечни абонаменти и всякакви други услуги в екосистемата на Dash 2 Trade, което ще му даде още сцепление.

Токенът също ще бъде използван и при бъдещи мини-проекти на опитния екип като например бектестинга, автоматичния трейдинг и изграждането на трейдинг стратегии. Dash 2 Trade разполага с възможността да се превърне в много добра инвестиция през 2023 година, но за целта, общността на проекта трябва да се задейства и да помогне в разгръщането на потенциала му.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене

Yuga Labs уреди дело с едно от лицата зад имитацията на Bored Ape Yacht Club

Компанията зад колекцията Bored Ape Yacht Club (BAYC), Yuga LAbs уреди съдебно дело с един от разработчиците, стоящи зад имитацията на проекта, известна като RR/BAYC.

февруари 8, 2023 13:07 2 мин. четене