НАЧАЛО Алткойни

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

19.05.2024 11:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

Тази гейминг инициатива дари на Дуров и екипа му над 1 милиард токена Notcoin (NOT) на стойност приблизително $6.8 милиона.

Тези токени бяха внесени от 552,586 членове на общността на Notcoin, като 203,303 членове са спечелили своите токени чрез играта. Това значително дарение подчерта силната подкрепа от страна на Notcoin общността.

Дуров сподели своята признателност, заявявайки:

Половин милион потребители на Notcoin ми подариха Notcoin на стойност $6.8 милиона! Благодаря ви. Ще държа тези монети, докато се превърнат в $680 милиона, след което ще ги използвам, за да купя още сървъри за Телеграм“.

Преди да получи дарението, Дуров бе направил изявление, в което подкрепяше Notcoin. Той изтъкна колко бързо Notcoin е преминал от игрална валута към реална стойност за своите потребители.

Тази забележителна история на успеха демонстрира силата на екосистемата на TON за разработчиците на приложения. Tя предоставя несравнима свобода и възможности за разработчиците, позволявайки разпространение чрез социални взаимодействия. TON предлага мащабируемостта и гъвкавостта, необходими за всеки блокчейн проект“, пише той.

В отделно изявление Notcoin призна значителния принос на Дуров и екипа на Telegram за създаването на платформа, която поставя висок критерий за разработчиците. Това признание подчерта тясната връзка между Telegram и развиващата се блокчейн екосистема.

Notcoin наскоро разпредели над 80 милиарда токена NOT на участниците в играта и приключи събитието за генериране на токени (TGE). Освен това няколко големи крипто борси са регистрирали токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.