Home

Добър момент ли е да се купува Етериум преди голямата новина другата седмица?

18.05.2024 17:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добър момент ли е да се купува Етериум преди голямата новина другата седмица?

След като на 23 май ще бъде взето решението за спот Етериум ETF, в криптовалутната общност се водят дискусии за потенциалното възстановяване на цената на ETH.

Пазарни нагласи и вижданията на крипто търговците

Cold Blooded Shillerправи паралели между настоящата ситуация с Етериум и предишна ниска точка през ноември. Въпреки неотдавнашните неуспехи той ще насочи поглед към лонг позиции в ETH, отбелязвайки преобладаващия песимизъм сред ентусиастите на Етериум.

Друго познато име, “Jelle“, предлага техническа перспектива, посочвайки формиращия се модел на падащ клин в графиката на Етериум. Той предполага, че ако Биткойн зададе положителна траектория, Етериум може да последва примера му със значително рали.

Altcoin Sherpaзаема предпазлива позиция, отбелязвайки нивата на съпротива и негативните настроения сред притежателите. Въпреки това търговецът предполага, че преобладаващото огорчение може да бъде обратен сигнал за покупка.

Значение на одобрението на Етериум ETF

Потенциалното одобрение на спот ETH ETF беше значителна тема за обсъждане. Проучване на Coinbase показва по-висока вероятност за одобрение, отколкото очаква пазарът, което би могло да окаже съществено влияние върху цената на Етериум.

Освен това интересът на големи играчи като ARK Invest и 21Shares към ETF за Етериум показва нарастващ институционален интерес. Одобрението би могло да отключи приток на нови капитали и да осигури регулаторна яснота, укрепвайки позицията на Етериум на пазара.

Заключение

Докато общността на Етериум очаква решението за спот ETF, се появяват различни гледни точки относно потенциалното възстановяване на криптовалутата. Техническият анализ, пазарните нагласи и перспективата за регулаторно одобрение допринасят за продължаващата дискусия, като подчертават значителното въздействие, което решението може да има върху бъдещата траектория на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Ще помогнат ли Етериум ETF-ите на ETH да достигне нов исторически връх през 2024?

Уил Кай, ръководител на отдел „Индекси“ в Kaiko, посочи в доклад от понеделник, че „цената на ETH може да бъде особено чувствителна към ранните притоци към новостартиралите ETF-и.

24.07.2024 12:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.