НАЧАЛО Други

Основателят на Cardano отговори на коментарите на Майкъл Сейлър за класифицирането на алткойните като ценни книжа

05.05.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Cardano отговори на коментарите на Майкъл Сейлър за класифицирането на алткойните като ценни книжа

Чарлз Хоскинсън, основателят на компанията зад Cardano, се обърна към неотдавнашните коментари, направени от Майкъл Сейлър относно ADA, XRP, ETH и други алткойни.

Сейлър заяви по време на речта си на събитието Bitcoin for Corporations 2024, че ADA, XRP и ETH никога няма да имат спот ETF.

Той прогнозира, че Етериум може да бъде класифициран като ценна книга, а не като стока от Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) това лято, мнение, което той насочи и към други алткойни, включително BNB, Solana и Cardano, което предполага, че те вероятно ще бъдат считани нерегистрирани ценни книжа от SEC под ръководството на Гари Генслер.

Сейлър също изрази скептицизъм относно фирмите от Уолстрийт, които някога са проявили интерес към тези алткойни, което води до заключението, че те вероятно няма да искат да пускат спот ETF, свързан с въпросните активи.

В отговор Хоскинсън сподели речта на Сейлър в Twitter и добави нотка мрачна ирония.

Той подчерта общия разказ сред Биткойн максималистите, които често отхвърлят алтернативните криптовалути и ги категоризират като незаконни и измамни.

Хоскинсън подчерта тенденцията на Биткойн максималистите да етикетират всичко освен BTC като нелегитимно, представяйки привържениците на алткойни като токсични.

Пуликацията на Хоскинсън хвърли светлина върху продължаващия дебат между Биткойн максималистите и поддръжниците на алтернативни криптовалути, като Cardano, илюстрирайки поляризираните възгледи в крипто общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Пазарната капитализация на Nvidia е все по-близо до тази на Apple

Преди това само Microsoft Corp. (MSFT) и Apple са достигнали прага от $3 трилиона. Докато пазарната стойност на Apple междувременно спада, тази на Microsoft остава около $3.20 трилиона.

29.05.2024 22:00 2 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.