НАЧАЛО Биткойн

Основателят на MicroStrategy е прекарал повече от 1,000 часа в изучаване на Биткойн

30.04.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на MicroStrategy е прекарал повече от 1,000 часа в изучаване на Биткойн

Майкъл Сейлър, известна фигура в Биткойн (BTC) общността и основател на гиганта в областта на бизнес разузнаването MicroStrategy, наскоро разкри вижданията и процесите, помогнали му да опознаят BTC.

Той сподели, че е инвестирал огромно количество време, за да се запознае с тънкостите на криптовалутата. По време на неотдавнашен подкаст, озаглавен “Visao de Lider“, Сейлър сподели своите възгледи спрямо Биткойн, отговаряйки на различни запитвания. Един от интересните въпроси се отнасяше до броя на часовете, които е посветил на изучаването на BTC.

Сейлър потвърди дълбокото си разбиране на актива, в който компанията му е инвестирала сериозно през последните три години и половина, като подчерта, че е посветил няколко хиляди часа на щателното изучаване на Биткойн. С напредването на проучването си главата на MicroStrategy разкри, че разбирането му се е задълбочило и той се увлича все повече по флагманската криптовалута.

Той разказа за отделни етапи по-време на своето пътуване, при които неговото мнение и разбиране за Биткойн са се подобрили.

Първоначално, след приблизително 20 часа проучване, той е проявил скептицизъм, опасявайки се от потенциални прилики между Биткойн и онлайн хазарта, което според него е могло да доведе до евентуална забрана. Въпреки това, след като е отделил над 100 часа в преглед на същността на монетата, възприятието му се е променило, признавайки, че Биткойн превъзхожда златото и го счита за ценен дигитален актив.

При преминаването на границата от 1,000 часа, прекарани в проучване на криптовалутата, Сейлър стига до заключението, че Биткойн вероятно е основният дигитален актив. С по-нататъшното задълбочаване по темата, надхвърлящо няколко хиляди часа, Сейлър достига до дълбоки разбирания за значението на Биткойн, разглеждайки го като инструмент за глобално икономическо овластяване, утвърждавайки ролята му за гарантиране на правата на собственост на милиарди хора по света.

Той характеризира Биткойн като точка на сближаване, в която се пресичат инженерството, науката, математиката, икономиката и политиката. Освен това Сейлър подчерта, че все още не е срещнал Биткойн критик, който да е посветил дори малка част от времето, което той е отделил на изучаването на BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Спад на новите Биткойн адреси – каква е причината?

Мрежата на Биткойн преживява значителен спад в създаването на нови адреси, достигайки най-ниското си ниво от юли 2018 г.

20.05.2024 8:30 1 мин. четене

Биткойн: Какво правят крипто китовете тази седмица

Активността на Биткойн (BTC) спадна до най-ниската си точка от началото на годината, тъй като криптовалутата установи нива на съпротива и подкрепа около границата от $65,000.

20.05.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн (BTC) в момента е само по средата на своя бичи цикъл.

19.05.2024 10:30 1 мин. четене

Ето кои нива на Биткойн (BTC) трябва да следим

Биткойн (BTC) наскоро скочи до най-високото си ниво от повече от месец, показвайки силна възходяща инерция.

19.05.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.