НАЧАЛО Финтех

Ondo Finance стартира платежна мрежа за RWA

12.05.2024 11:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ondo Finance стартира платежна мрежа за RWA

Ondo Finance, лидер в децентрализираните финанси (DeFi), и Zebec Network, специализирана в токенизирани активи от реалния свят (RWA), създадоха стратегическо партньорство за революция в плащанията на заплати в реално време.

Чрез използването на авангардна платежна технология на Zebec заедно със системата за стабилни монети USDY на Ondo, сътрудничеството има за цел да рационализира финансовите транзакции, особено в управлението на заплатите, за фирми и физически лица по целия свят.

Интегрирането на USDY в платежните решения на Zebec бележи важен крайъгълен камък в подобряването на полезността и достъпността на децентрализираните финансови услуги. С глобалния пазар на RWA, който в момента се оценява на впечатляващите $7.8 трилиона и демонстрира стабилен темп на растеж от 11.3%, партньорството е готово да се възползва от нарастващото търсене на ефективни и сигурни решения за дигитални плащания.

Положителният пазарен отговор на съобщението за партньорство подчертава увереността в трансформиращия потенциал на комбинирането на експертния опит на Ondo Finance в DeFi с иновативната технология за плащане на Zebec Network.

Гледайки напред, Zebec Network планира да въведе още характеристики и функционалности за допълнително овластяване на потребителите, включително възможности за пасивни приходи чрез връщане на USDY чрез Instant Card.

Въпреки че интегрирането на USDY в продуктовия пакет на Zebec представя вълнуващи перспективи за глобалните финансови пазари, важно е да се отбележи, че съответствието с нормативните изисквания остава основен приоритет, като USDY не е наличен в Съединените щати, за да се гарантира спазването на Закона за ценните книжа на САЩ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително се модернизира, като премина към блокчейна Shibarium.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ето кои са най-бързите крипто мрежи в света

В света на блокчейн скоростта е от значение. Колкото по-бързо мрежата може да обработва транзакции, толкова по-ефективна е тя.

18.05.2024 17:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън отново разпали общността на Cardano

Неотдавнашното съобщение на Чарлз Хоскинсън, заявявайки, че „Genesis идва“ предизвика вълнение в криптовалутната общност, намеквайки за предстоящото пускане на протокола Ouroboros Genesis за Cardano.

18.05.2024 0:00 2 мин. четене

CBDC: Жителите на Хонконг вече могат да използват дигиталния юан

С ход, който разширява влиянието му в световен мащаб, Хонконг стартира новаторски пилотен проект за дигитални плащания в юани, което е сигнал за значителна промяна във финансовия пейзаж.

17.05.2024 23:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.