НАЧАЛО Други

OKX разкри нов доклад за резервите си

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

Според доклада на OKX крипто борсата държи Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Tether (USDT) на обща стойност $8.9 милиарда, като коефициентите на резерви са съответно 103%, 103% и 102%.

Леникс Лай, управляващ директор в OKX заяви, че последните събития в индустрията са подчертали необходимостта от “базирани на крипто решения”.

Лай вярва, че кризата около FTX има и добра страна: тя е мотивирала индустрията да въвежда иновации в областта на сигурността и прозрачността.

Той припомни, че Съветът за надзор на счетоводството на публичните дружества е предупредил инвеститорите за PoR, заявявайки, че тези доклади “не предоставят никакви значими гаранции на инвеститорите или на обществеността”. Въпреки това компаниите в крипто индустрията продължават да полагат усилия за прозрачност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн претърпява промяна на парадигмата на фона на банковата криза


Според съобщенията OKX скоро ще добави доказателство за нулево познание (ZK) към своя PoR. Той отбеляза, че новият механизъм за прозрачност на OKX поддържа неприкосновеността на личните данни на потребителите чрез решение, известно като “splitting leaf nodes”, което разделя и разбърква пасивите по сметките на клиентите.

Накрая Лай заяви, че прозрачността в по-голямата финансова индустрия е станала още по-важна след срива на Silicon Valley Bank (SVB).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Google Bard: Прогноза за цената на Етериум (ETH) за 2023 г.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело с появата на ChatGPT.

юни 2, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.