Home

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

24.06.2024 6:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

Артър Чонг, главен изпълнителен директор на DeFiance Capital, сподели, че крипто пазарът може би навлиза в нова фаза на зрялост, в която започва да прилича на фондовия пазар по своето поведение. Той отбеляза:

“Възможно е крипто пазарът да еволюира и да не виждаме екстремните спадове от 70-80% на всеки няколко години. Вместо това може да станем свидетели на стабилен растеж, подобен на този на S&P 500 след финансовата криза от 2008 г.”.

Чонг подчерта, че американският фондов пазар, като се изключи сривът по време на COVID пандемия през 2020 г., в повечето случаи показва постепенна възходяща тенденция. Големите сривове, прогнозирани от песимистите, не се осъществиха, докато възвръщаемостта все повече бяха фокусирани върху акциите с голяма пазарна капитализация, а тези с по-малка пазарна оценка оставаха на заден план.

Ако тази тенденция се запази на крипто пазара, Чонг смята, че бъдещите бичи пазари може да не издигнат всички алткойни, както се е случвало в миналото. Вместо това само няколко победители ще отбележат значителни печалби, подобно на начина, по който Nvidia се представи на фондовия пазар.

“Повечето алткойни може и да не са добри инвестиции, но някои от тях ще осигурят изключителна възвръщаемост, както Nvidia прави периодично.”

Въпреки настоящите пазарни условия Чонг е оптимист за бъдещето на криптовалутите. Той смята, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) са подценени, особено след като са единствените две криптовалути, свободни от регулаторна несигурност.

“Пазарът не е осъзнал напълно, че BTC и ETH са единствените криптовалути без регулаторни проблеми, което ги прави привлекателни за традиционните финанси”, добави той.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.