Home

Предупреждение за цените на Биткойн и Етериум от топ трейдър

23.06.2024 22:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждение за цените на Биткойн и Етериум от топ трейдър

Известен крипто трейдър прогнозира, че ключовото ниво на подкрепа на Биткойн ще бъде пробито, преди BTC да отбележи ново възходящо движение.

Анализаторът с псевдоним “Flow Horseсподели със своите последователи в социалната мрежа X (Twitter), че множество Биткойн индикатори сочат, че подкрепата от $60,000 няма да издържи, преди водещата криптовалута да отбележи обрат в тенденцията.

“Доста съм уверен, че Биткойн отново ще падне под $60,000. Въпреки че все още сме в средата на диапазона, продължителната консолидация и намаляващо търсене почти винаги тласкат цената надолу, преди отново да тръгне във вертикална посока.”

По-рано Flow Horse спомена, че според него както Биткойн (BTC), така и Етериум (ETH) “създават мечи капан“, при който даден актив заблуждава продавачите на шорт позиции, като изглежда, че се намира в устойчив низходящ тренд, преди да направи значимо възходящо движение.

Въпреки това, макар че анализаторът предвижда рали за двете водещи криптовалути, той очаква, че този скок ще бъде краткотраен както за BTC, така и за ETH.

Това се отнася за Биткойн и Етериум. Смятам, че е вероятно скоро да достигнат дъното си, преди да претърпят отскок и след това отново да се понижат“.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на стойност $64,298, а Етериум се оценява на $3,496.

Той също така отбелязва, че краткосрочната му бича перспектива за BTC и ETH се разпростира и върху по-широкия алткойн пазар.

Струва си да се спомене, че макар да е разумно да сме мечи настроени към алткойните за средни и по-дълги времеви периоди, като се има предвид, че те достигнаха своя връх преди месеци и колективните настроения сега наваксват, те вероятно са по-близо до временно дъно, от колкото до всичко останало.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.