НАЧАЛО Биткойн

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

30.09.2022 14:23 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

Подвизаващият се в Twitter като “Capo” каза на своите последователи, че след като краткият скок на криптовалутите приключи, може да настъпи голяма капитулация.

Capo очаква епичен срив 

Когато този отскок приключи, уверете се, че защитавате капитала си, защото сривът може да бъде епичен.

Голямата меча формация “чук” е в очакване.

Капитализацията на целия крипто пазар се е повишила скромно с около 4% до около $975 милиарда към момента на писане на статията от двумесечното дъно от около $940 милиарда, достигнато миналата седмица.

По отношение на Биткойн анализаторът твърди, че могат да се разиграят два сценария – и при двата Биткойн ще спадне с близо 30% от сегашните нива. Към момента на писане на статията активът се търгува около $19,570.

BTC – единствената графика, от която се нуждаете

2 възможности:

-Бърза [подвеждащ скок] до $20,000 – $20,500 и ядрена бомба след това.

-Чист пробив на подкрепата от $18,400 – $18,700 и спад дъмпинг към основната цел.

И двете възможности водят до една и съща цел от $14,000 – $16,000.

Capo твърди, че Биткойн е в процес на завършване на мечи модел на глава и рамене, чието формиране започна през юни, когато водещата криптовалута за кратко проби под $18,000 за първи път през 2022 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум


Все повече призиви за последен спад

Не само Capo прогнозира спад. В новo Yоutube видео Тоун Вейс също сподели, че Биткойн може да направи болезнен спад в скоро време.

Все още смятам, че капитулацията през следващата или по-следващата седмица е много, много възможна.

Въз основа на графиката му, анализаторът изглежда очаква корекция на Биткойн до ценова зона от $15,000.

Друг крипто анализатор, подвизаващ се в Twitter под прозвището “Pentoshi”, миналата година предвиди края на бичия пазар на криптовалути. Сега той прогнозира промяна в тенденцията на Биткойн след близо година на слабо представяне. 

Pentoshi каза в туит, че макро обстоятелствата са се променили драстично, откакто флагманската криптовалута достигна своя исторически връх през ноември 2021 г.

Според трейдъра крайният лихвен процент на Федералния резерв, или очакваната крайна точка за повишаване на лихвените проценти, се е менила много през последната година, което показва възможна промяна в макро средата.

С приближаването на лихвените проценти към крайната точка на Фед, Pentoshi смята, че Биткойн е изправен пред краткосрочно облекчително рали. След подема трейдърът очаква финална фаза на капитулация, която ще създаде предпоставки за преминаване на Биткойн към продължителен страничен тренд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн вероятно ще спадне след халвинга – JPMorgan

Според неотдавнашен изследователски доклад на JPMorgan предстоящото намаляване на възнаграждението от добив на Биткойн наполовина се очаква да има негативно отражение върху пазара на криптовалути.

19.04.2024 6:00 2 мин. четене

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн халвингът може да е добра новина за майнинг сектора – ето защо

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн е на път да катализира преход към по-екологично устойчива екосистема за добив на BTC, тъй като миньорите се стремят да смекчат очакваното намаляване на рентабилността, като използват по-екологични източници на енергия.

17.04.2024 22:00 2 мин. четене

Икономистът Питър Шиф нападна пазара на Биткойн ETF

Привърженикът на златото Питър Шиф изрази съмнения относно прогнозите на анализаторите за целева цена от $100,000 за Биткойн (BTC) през настоящата бича фаза.

17.04.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.