НАЧАЛО Биткойн

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

Подвизаващият се в Twitter като „Capo“ каза на своите последователи, че след като краткият скок на криптовалутите приключи, може да настъпи голяма капитулация.

Capo очаква епичен срив 

Когато този отскок приключи, уверете се, че защитавате капитала си, защото сривът може да бъде епичен.

Голямата меча формация „чук“ е в очакване.

Капитализацията на целия крипто пазар се е повишила скромно с около 4% до около $975 милиарда към момента на писане на статията от двумесечното дъно от около $940 милиарда, достигнато миналата седмица.

По отношение на Биткойн анализаторът твърди, че могат да се разиграят два сценария – и при двата Биткойн ще спадне с близо 30% от сегашните нива. Към момента на писане на статията активът се търгува около $19,570.

BTC – единствената графика, от която се нуждаете

2 възможности:

-Бърза [подвеждащ скок] до $20,000 – $20,500 и ядрена бомба след това.

-Чист пробив на подкрепата от $18,400 – $18,700 и спад дъмпинг към основната цел.

И двете възможности водят до една и съща цел от $14,000 – $16,000.


Capo твърди, че Биткойн е в процес на завършване на мечи модел на глава и рамене, чието формиране започна през юни, когато водещата криптовалута за кратко проби под $18,000 за първи път през 2022 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум


Все повече призиви за последен спад

Не само Capo прогнозира спад. В новo Yоutube видео Тоун Вейс също сподели, че Биткойн може да направи болезнен спад в скоро време.

Все още смятам, че капитулацията през следващата или по-следващата седмица е много, много възможна.

Въз основа на графиката му, анализаторът изглежда очаква корекция на Биткойн до ценова зона от $15,000.

Друг крипто анализатор, подвизаващ се в Twitter под прозвището „Pentoshi“, миналата година предвиди края на бичия пазар на криптовалути. Сега той прогнозира промяна в тенденцията на Биткойн след близо година на слабо представяне. 

Pentoshi каза в туит, че макро обстоятелствата са се променили драстично, откакто флагманската криптовалута достигна своя исторически връх през ноември 2021 г.

Според трейдъра крайният лихвен процент на Федералния резерв, или очакваната крайна точка за повишаване на лихвените проценти, се е менила много през последната година, което показва възможна промяна в макро средата.

С приближаването на лихвените проценти към крайната точка на Фед, Pentoshi смята, че Биткойн е изправен пред краткосрочно облекчително рали. След подема трейдърът очаква финална фаза на капитулация, която ще създаде предпоставки за преминаване на Биткойн към продължителен страничен тренд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене