Home

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

27.09.2022 20:07 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата "Богат татко, беден татко" предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

Той казва на своите 2.1 милиона последователи в Twitter, че най-големият финансов катаклизъм от 90-те години на миналия век насам се задава заради безотговорната федерална парична политика на САЩ.

[…] Предупредих в книгите си, че най-големият срив [набира пара] от 90-те години на миналия век. Вместо да отстрани проблемите, ФЕД печата фалшиви долари. При този крах всичко се срива, дори златото, среброто и ВТС. Основен актив [ще бъде] вашата финансова мъдрост.

Кийосаки подробно описва това, което според него е порочен кръг на паричната политика в САЩ, който започва с необосновано много заеми и завършва с обезценяване на щатския долар.

Според автора най-добрата защита срещу такава икономическа среда са BTC, златото и среброто.

В неотдавнашно интервю Кийосаки заяви, че чака срив на Биткойн, за да закупи още от актива, като отбеляза, че е с бича нагласа към водещата криптовалута.

Аз съм много оптимистично и бичо настроен към блокчейн, така че ако Биткойн падне до $1,000, [ще напълня камиона], но ако стигне до $25,000, няма да купувам повече…

Спомням си, когато златото през 2000 г. беше $300 за унция. Можете да изчакате да стигне до $3,000 или $30,000 за унция преди да купите – това правят глупавите хора, купуват на върха на пазара.

Всички [се включват] като идиоти. Аз чакам следващия срив, същото е и с недвижимите имоти. В момента недвижимите имоти се сриват и аз много се вълнувам от това – всичко се продава… Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Шефът на Tether посочи решението на днешните проблеми с прекъсванията на мрежите

По-рано бе съобщено, че значителна техническа неизправност в централизирания софтуер на CrowdStrike е причинила широкомащабни смущения, които са засегнали множество сектори и са довели до син екран на смъртта (BSOD) на компютри с Windows в световен мащаб. Този инцидент наруши услугите и бизнеса в целия свят.

19.07.2024 21:00 1мин. четене

Tornado Cash регистрира неочакван ръст на депозитите въпреки санкциите

Tornado Cash, крипто миксерът под санкции, отбеляза забележително увеличение на депозитите въпреки правните и регулаторните си проблеми.

19.07.2024 20:30 1мин. четене

Какво ще стане ако Джо Байдън се откаже от президентските избори в САЩ

Президентът Джо Байдън е изправен пред нарастващ натиск от страна на Демократическата партия да прекрати кандидатурата си за преизбиране след дебат с Доналд Тръмп.

19.07.2024 19:00 2мин. четене

Цените на златото тръгват надолу – каква е причината?

Цените на златото спаднаха с повече от 1.5% в петък, тъй като доларът се засили, а някои инвеститори прибраха печалби след неотдавнашното поскъпване на метала.

19.07.2024 18:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.