НАЧАЛО Други

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата "Богат татко, беден татко" предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

Той казва на своите 2.1 милиона последователи в Twitter, че най-големият финансов катаклизъм от 90-те години на миналия век насам се задава заради безотговорната федерална парична политика на САЩ.

[…] Предупредих в книгите си, че най-големият срив [набира пара] от 90-те години на миналия век. Вместо да отстрани проблемите, ФЕД печата фалшиви долари. При този крах всичко се срива, дори златото, среброто и ВТС. Основен актив [ще бъде] вашата финансова мъдрост.

Кийосаки подробно описва това, което според него е порочен кръг на паричната политика в САЩ, който започва с необосновано много заеми и завършва с обезценяване на щатския долар.

Според автора най-добрата защита срещу такава икономическа среда са BTC, златото и среброто.

В неотдавнашно интервю Кийосаки заяви, че чака срив на Биткойн, за да закупи още от актива, като отбеляза, че е с бича нагласа към водещата криптовалута.

Аз съм много оптимистично и бичо настроен към блокчейн, така че ако Биткойн падне до $1,000, [ще напълня камиона], но ако стигне до $25,000, няма да купувам повече…

Спомням си, когато златото през 2000 г. беше $300 за унция. Можете да изчакате да стигне до $3,000 или $30,000 за унция преди да купите – това правят глупавите хора, купуват на върха на пазара.

Всички [се включват] като идиоти. Аз чакам следващия срив, същото е и с недвижимите имоти. В момента недвижимите имоти се сриват и аз много се вълнувам от това – всичко се продава… 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене