НАЧАЛО Други

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

септември 27, 2022 20:07 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата "Богат татко, беден татко" предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

Той казва на своите 2.1 милиона последователи в Twitter, че най-големият финансов катаклизъм от 90-те години на миналия век насам се задава заради безотговорната федерална парична политика на САЩ.

[…] Предупредих в книгите си, че най-големият срив [набира пара] от 90-те години на миналия век. Вместо да отстрани проблемите, ФЕД печата фалшиви долари. При този крах всичко се срива, дори златото, среброто и ВТС. Основен актив [ще бъде] вашата финансова мъдрост.

Кийосаки подробно описва това, което според него е порочен кръг на паричната политика в САЩ, който започва с необосновано много заеми и завършва с обезценяване на щатския долар.

Според автора най-добрата защита срещу такава икономическа среда са BTC, златото и среброто.

В неотдавнашно интервю Кийосаки заяви, че чака срив на Биткойн, за да закупи още от актива, като отбеляза, че е с бича нагласа към водещата криптовалута.

Аз съм много оптимистично и бичо настроен към блокчейн, така че ако Биткойн падне до $1,000, [ще напълня камиона], но ако стигне до $25,000, няма да купувам повече…

Спомням си, когато златото през 2000 г. беше $300 за унция. Можете да изчакате да стигне до $3,000 или $30,000 за унция преди да купите – това правят глупавите хора, купуват на върха на пазара.

Всички [се включват] като идиоти. Аз чакам следващия срив, същото е и с недвижимите имоти. В момента недвижимите имоти се сриват и аз много се вълнувам от това – всичко се продава… 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как фондовият пазар се противопоставя на икономическия хаос

През последните месеци финансовият пейзаж е изпълнен с хаос и несигурност. В началото на годината се борихме с трайната инфлация, последвана от тревожния срив на Silicon Valley Bank през март, който предизвика безпокойство сред инвеститори, собственици на бизнес и банкери.

май 30, 2023 17:30 3 мин. четене

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.