НАЧАЛО Биткойн

„Инвестирайте в истински пари!“ – Робърт Кийосаки

септември 18, 2022 9:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
„Инвестирайте в истински пари!“ – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, авторът на бестселъра "Богат татко, беден татко" обяви в Twitter профила си, че според него "тези, които пестят, губят".

Този израз се използва и в неговата книга, където навика на бедния татко е да пести пари. „Един спестен долар е един спечелен долар“ – така казвал бедния му баща, който не осъзнавал, че неговите долари вече няма да са пари след 1971 г. Тогава, Ричард Никсън отменя златния стандарт и доларът спира да бъде пари и се превръща във валута.

Кийосаки продължи, като каза, че днешният дълг на САЩ е в стотици трилиони, а действителната инфлация е 16%, а не 7%. Той заявява, че увеличаването на лихвените проценти от страна на ФЕД ще унищожи икономиката на САЩ. Публикацията завърши със съвет да се инвестира в истински пари като Биткойн, злато и сребро.

През май тази година Робърт Кийосаки прогнозира, че дъното на Биткойн (BTC) може да е на $17.000 или дори по-ниско – $10. 000.

Настъпи ли дъното на водещата криптовалута?

В много дългосрочни инвестиционни графики Биткойн е достигнал нива на свръхпродажба, като например Bitcoin Investor Tool: 2-Year MA Multiplier. Целта на графиката е да подчертае периодите, в които покупката или продажбата на BTC би донесъл извънредно голяма възвръщаемост.

Купуването на валутата, когато цената е паднала под 2-годишната МА (зелена линия), в исторически план е генерирало извънредно голяма възвръщаемост за инвеститорите. В момента цената на Биткойн е под зелената линия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Сега е времето да се забогатее


Друга графика, която показва нива на свръхпродажба, е индикаторът на ценовата диаграма Bitcoin Rainbow.      Според този индикатор валутата в момента се намира в режим на „огнена разпродажба„.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения

Петото годишно проучване Bitwise/VettaFi 2023 Benchmark Survey, проведено сред над 400 финансови консултанти, установи, че тези институции остават силно ангажирани с криптовалутите въпреки спада в цените на Биткойн (BTC) и други криптовалути.

януари 27, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: „Сега е времето за натрупване“, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Tesla продължавa да държи 9,720 BTC въпреки трудната 2022 г.

Производителят на електромобили Tesla продължава да държи приблизително 9,720 Биткойна (BTC), губейки $34 милиона от инвестицията си поради спада на цените към края на 2022 г.

януари 26, 2023 17:00 2 мин. четене