НАЧАЛО Биткойн

„Инвестирайте в истински пари!“ – Робърт Кийосаки

септември 18, 2022 9:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
„Инвестирайте в истински пари!“ – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, авторът на бестселъра "Богат татко, беден татко" обяви в Twitter профила си, че според него "тези, които пестят, губят".

Този израз се използва и в неговата книга, където навика на бедния татко е да пести пари. „Един спестен долар е един спечелен долар“ – така казвал бедния му баща, който не осъзнавал, че неговите долари вече няма да са пари след 1971 г. Тогава, Ричард Никсън отменя златния стандарт и доларът спира да бъде пари и се превръща във валута.

Кийосаки продължи, като каза, че днешният дълг на САЩ е в стотици трилиони, а действителната инфлация е 16%, а не 7%. Той заявява, че увеличаването на лихвените проценти от страна на ФЕД ще унищожи икономиката на САЩ. Публикацията завърши със съвет да се инвестира в истински пари като Биткойн, злато и сребро.

През май тази година Робърт Кийосаки прогнозира, че дъното на Биткойн (BTC) може да е на $17.000 или дори по-ниско – $10. 000.

Настъпи ли дъното на водещата криптовалута?

В много дългосрочни инвестиционни графики Биткойн е достигнал нива на свръхпродажба, като например Bitcoin Investor Tool: 2-Year MA Multiplier. Целта на графиката е да подчертае периодите, в които покупката или продажбата на BTC би донесъл извънредно голяма възвръщаемост.

Купуването на валутата, когато цената е паднала под 2-годишната МА (зелена линия), в исторически план е генерирало извънредно голяма възвръщаемост за инвеститорите. В момента цената на Биткойн е под зелената линия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Сега е времето да се забогатее


Друга графика, която показва нива на свръхпродажба, е индикаторът на ценовата диаграма Bitcoin Rainbow.      Според този индикатор валутата в момента се намира в режим на „огнена разпродажба„.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

септември 25, 2022 13:23 1 мин. четене

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

септември 24, 2022 10:56 1 мин. четене

Биткойн: Европейска фондова борса листва BTC ETP

Новият крипто финансов продукт с екологична насоченост е представен от дъщерно дружество на DeFi Technologies.

септември 23, 2022 20:48 1 мин. четене