НАЧАЛО Крипто Крими

Обвиниха SEC в подвеждане на съда в делото срещу Ripple

26.01.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Обвиниха SEC в подвеждане на съда в делото срещу Ripple

Комисията по ценни книжа и фондовите борси (SEC) е изправена пред обвинения в предоставяне на подвеждаща информация на съда по текущото дело за Ripple.

Правният експерт Бил Морган обвини SEC, че е поискала финансовите отчети и договорите за продажба на Ripple, като същевременно се е ангажирала с подвеждащи практики.

В отговор правният екип на Ripple активно се занимава с това, което възприема като фактическа грешка от страна на SEC. Те са представили писмо за допълнителен отговор, за да привлекат вниманието на съда към този въпрос. Този ход идва след прозренията на адвоката на защитата Джеймс К. Филан.

Ripple твърди, че споделянето на договорите след подаване на жалбата представлява предизвикателство, като се позовава на прецедент, създаден по делото Закинов срещу Ripple Labs, където подобни документи не са били разкрити. Комисията по ценни книжа и фондови борси използва подобни дела, включително съдебния си иск срещу Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Бившият сътрудник на Сам Банкман-Фрийд ще влезе в съда през май

Райън Салейм, който преди това е бил съизпълнителен директор на FTX Digital Markets, ще се яви пред нюйоркски съд на 1 май за произнасяне на присъда след признаване на вината му по две обвинения в престъпление.

24.02.2024 13:00 2 мин. четене

Съоснователят на Axie Inifinity изгуби милиони в скорошен крипто хак

Днес Джеф “Jihoz” Зирлин, съосновател, известен с работата си в Axie Infinity и Ronin Network, разкри тревожно събитие.

24.02.2024 11:00 1 мин. четене

ОФИЦИАЛНО: Основателят на Terra ще бъде екстрадиран в САЩ

До Куон, бившият криптовалутен магнат и създател на екосистемата Terra (LUNA), ще бъде екстрадиран в САЩ, за да отговаря по обвинения в измама.

22.02.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.