НАЧАЛО Други

Образувaт дело срещу Логан Пол и CryptoZoo

февруари 4, 2023 12:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Образувaт дело срещу Логан Пол и CryptoZoo

Дон Холанд е подал иск срещу CryptoZoo и Логан Пол, твърдейки, че NFT играта на всеизвестният ютубър всъщност е "rug pull" измама.

В съдебен документ от 2 февруари ищецът Дон Холанд твърди, че Пол и ръководителите на CryptoZoo са извършили измама тип rug pull, обещавайки на купувачите на CryptoZoo NFT награди, ексклузивен достъп до други криптовалутни активи и подкрепа на онлайн екосистема за използване и предлагане на тези незаменяеми токени.

Според информацията скоро след приключване на продажбата на всички NFT на играта ответниците, заедно с други лица, са прехвърлили криптовалута на купувачите на стойност милиони долари в портфейли, контролирани от тях.

Искът е подаден от адвокати от Ellzey & Associates и Attorney Tom and Associates, последната от които е адвокатската кантора, ръководена от известната YouTube личност “Attorney Tom”.

Във видеоклип от 16 януари Attorney Tom сподели, че адвокатската му компания съди Пол за предполагаемата крипто измама след седмици на разследване и разговори с редица жертви на играта. Други обвиняеми в иска са Даниел Стробел, Джеф Левин, Еди Ибанес, Джейк Грийнбаум (Crypto King) и Офир Бентов (Бен Рот).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво ще стане с Биткойн ако таванът на дълга на САЩ не бъде вдигнат?


Въпреки че на 13 януари Пол представи план за възстановяване на над $1 милион на недоволни инвеститори в проекта CryptoZoo чрез видеоклип в Twitter – това явно не е утешило Дон Холанд.

Плана на Пол

Ютубърът сподели план за възстановяване от три етапа като заяви, че на първия етап той и съоснователят на CryptoZoo, Джеф Левин ще изгорят своите собствени ZOO токени. Той уточни, че по този начин те няма да имат никакъв финансов приход от играта и това ще добави стойност към токените на притежателите.

Пол твърди, че вторият етап ще включва лично ангажиране на 1,000 Етериум (ETH) токена към проекта, така че разочарованите инвеститори да могат да изгорят своите NFT, за да си върнат първоначалната инвестиция от 0.1 ETH, а на третия етап инфлуенсърът се надява да достави играта, както е описано в белия лист.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене