НАЧАЛО Други

Новите инициативи на Coinbase

декември 13, 2018 13:37 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новите инициативи на Coinbase

Coinbase представя съвкупност от нови инициативи, предназначени да разширят пазарния си дял.

Най-новата актуализация, наречена „Coinbase Bundles“, се отнася до предварително пакетираната колекция от пет криптовалути на разположение за закупуване на Coinbase.

Bundle се състои от Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) и Ethereum Classic (ETC).

Този пакет от пет криптовалути може да се закупи за сума по-малка от $ 25. Като настоящата пазарна горна граница се използва при изчисляването на диверсифициран портфейл от криптовалути, достъпен за закупуване със само няколко клика, Coinbase ще спести на клиентите много занимавки.

Борсата се надява да въведе новата актуализация на своите пазари в САЩ, ЕС и Обединеното  през идните седмици. В момента платформата за цифрови активи не е определила максимален размер на покупката за пакет, но в момента има ограничения за дневна покупка за всеки клиент. Когато клиент закупи пакет, той ще се съхранява в портфейла му на Coinbase, където може да бъде закупен, продаден, изпратен или получен като отделен актив.

Платформата за цифрови активи също така ще съдържа страници с информация за активите на първите 50 цифрови валути на своята платформа, заедно с нова секция, наречена „Coinbase Learn“, която ще предоставя информация за различните криптовалути. Вицепрезидентът и главният мениджър на Consumer Coinbase, Дан Ромеро, заяви, че способността на хората да разбират, изследват и избират криптота ще има голям ефект върху определянето на възможността за възникване на открита финансова система.

Очакваме, че милиони хора ще направят първото си закупуване на криптовалути през следващите години. Но твърде често започването може да бъде прекалено много за хората, които тепърва навлизат в крипто. tron g>

Coinbase наскоро обяви обновяване на процеса на регистрация на цифрови активи, за да може по-бързо да се изброят повече активи, които отговарят на местните закони на база „юрисдикция по юрисдикцията“. Той също така добави поддръжка за Ethereum Classic и повиши дневните лимити за покупка за потребителите на 25,000 долара и елиминира лимита за продажби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене