НАЧАЛО Прессъобщения

Новините за Uniswap v4 създават вълнение, но как ще повлияят на стартирането на Avorak AI?

юни 19, 2023 11:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новините за Uniswap v4 създават вълнение, но как ще повлияят на стартирането на Avorak AI?

Новото съобщение за Uniswap v4 може да повлияе на въвеждането на Avorak AI поради увеличената му функционалност и персонализираните пулове за ликвидност.

Подобрената функционалност и разширените възможности на Uniswap v4 може да се окажат благоприятни за Avorak AI, която е разработена за блокчейни. Това би могло да доведе до по-добра интеграция и производителност в рамките на екосистемата на децентрализираните борси.

Uniswap v4: Промяна на правилата за децентрализираните борси

Водещата в света децентрализирана борса (DEX), Uniswap Labs, разкри плановете си за предстоящия съществен ъпгрейд: Uniswap v4. Съобщението на 13 юни съвпадна с публикуването на проекта на изходния код на ъпгрейда, представляващ иновативна стратегия за изграждане на по-всеобхватна и децентрализирана парадигма за развитие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Това скорошно развитие сигнализира за голям растеж от страна на Uniswap Labs, която се развива последователно въпреки постоянно променящия се пазар на криптовалути и NFT. Протоколът на Uniswap в по-голямата си част е непроменен, откакто v3 беше пусната в основната мрежа на Етериум през май 2021 г.

Според DefiLlama, проекта Uniswap, известен с популяризирането на автоматизираните маркет мейкъри (АММ), е значителен играч в сектора на крипто търговията, натрупвайки повече от $1 трилион кумулативен обем на транзакциите с настоящата си итерация.

Avorak AI: Трансформиране на блокчейн с цялостни AI решения

Създаден за блокчейн” е фраза, която Avorak AI с право утвърждава. Платформата предлага цялостни AI решения, включени в блокчейн, за да улесни търговците при търговията с криптовалути. Екосистемата има и други функции, включително чатботове, текстови генератори, търговски ботове, виртуални асистенти, индикатори за търговия и автоматизирано производство на изображения .

Освен това Avorak Write, инструмент за създаване на съдържание, се занимава с трудностите, свързани с плагиатството и дублирането в настоящите AI инструменти. Той използва банка за естествен език, за да предоставя добре прегледан и безгрешен текст.

Родният токен на Avorak, AVRK, достъпен на преференциална цена по време на седмата фаза на ICO, се използва за заплащане за AI продуктите на компанията. В сравнение с началото, цената показва 325% увеличение на стойността.

Avorak предлага на участниците в ICO няколко предимства, включително приоритетен стейкинг, достъп до бета-версията и допълнителни бонуси. Заради рязко покачващата се цена, много положителната реакция и огромните суми, получени за кратък период, представянето на ICO на Avorak беше обявено за рекордно.

AVRK ще бъде регистриран на борси като Coinsbit, Azbit, PancakeSwap и LAToken на стартова цена от $1.

Avorak Trade Bot непрекъснато следи пазарите и изследва огромни обеми исторически данни, за да открива тенденции и да предлага препоръки за ефективна крипто търговия. Той избягва изкривените емоционални преценки и свързаните с умората човешки грешки.

Екипът с радост съобщи, че са постигнати важни етапи от проекта и ще има серия от бонуси, които за кратък период от време, за да се възнаградят членовете.

Екипът ще предложи едно последно бонусно събитие, за да каже “благодаря” на общността и да подпомогне поддръжниците в изграждането на голяма позиция от AVRK токени.

Моделът, по който ще бъдат разпределяни бонусите е представен тук:

  • При покупка на AVRK токени на стойност от $250 до $4995 ще придобият 100% бонус
  • При покупка на AVRK токени на стойност от $500 до $1,250 ще придобият 200% бонус
  • При покупка на AVRK токени на стойност от $1,255 до $6,000 ще получат 300% бонус
  • При покупка на AVRK токени на стойност над $10,300 ще получат 625% бонус

Тази бонус функция ще продължи за известно време като форма на благодарност от страна на екипа.

Стандарти и условия на бонуса

След като направят покупка, потребителите са длъжни да предоставят TXN номера на поръчката и имейл адреса, свързан акаунта си в Avorak AI, на екипа, занимаващ се с поддръжката на платформата чрез чата на уебсайта, Telegram или Discord.

Многобройни API за търговия или ботове са конфигурирани да функционират с определен клас активи или борса. Някои от тях се нуждаят от въвеждане на команди, базирани на код, което затруднява работата с тях на потребители, които не разполагат с големи възможности. Други имат изключително слаба сигурност, както се вижда от неотдавнашните изтичания на API ключове.

Заключение

Макар че съобщението за Uniswap v4 предвещава нови развития за пазара на децентрализирани борси, то може да благоприятства и дебюта на Avorak AI, насърчавайки по-добрата интеграция и ефективност на екосистемите.

За повече информация относно Avorak AI и ICO-то на проекта:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.