НАЧАЛО Прессъобщения

Доходност от крипто стейкинг. Къде дават най-големите награди?

07.05.2024 18:31 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доходност от крипто стейкинг. Къде дават най-големите награди?

Крипто стейкингът със сигурност е желан от инвеститорите, които нямат амбиция да бързат да капитализират печалбите си, но пък могат да направят наистина голям прогрес.

Много често обаче платформите за стейкинг дават награди в диапазона 10-15% на годишна база, което – да си го кажем право – е нищожно. 

В полезрението на доста инвеститори, наскоро попаднаха два проекта, които могат да бъдат идеалните възможности за стейкинг.

Посетете 99Bitcoins

99Bitcoins – 1,500%+ стейкинг награди

99Bitcoins е уникален образователен проект в крипто пространството, който се фокусира върху обучението и награждаването на своите потребители. Платформата използва иновативния подход Learn-to-Earn (L2E), където участниците печелят $99BTC токени за всяко завършено обучение. С този подход, 99Bitcoins не само насърчава образованието, но и предлага реални финансови стимули за усвояване на знания за блокчейн и криптовалути.

Платформата вече привлече вниманието на голям брой фенове и следователи, събирайки над $1.1 милиона в своята предпродажба. Освен предоставянето на образователни ресурси, 99Bitcoins предлага на своите потребители възможност за стейкинг с атрактивни награди. Към момента, проектът предлага до 1,560% годишна доходност за стейкинг на токените, което го прави изключително привлекателен за дългосрочни инвестиции.

Тази уникална комбинация от образователна стойност и възможност за пасивен доход прави 99Bitcoins интересен не само за начинаещи, но и за напреднали крипто инвеститори. С цена на токена от $0.00103, 99Bitcoins се оформя като един от най-достъпните и обещаващи проекти на пазара, предлагайки на инвеститорите възможност за ранно включване в проект с голям потенциал.

Посетете 99Bitcoins

WienerAI – 798% стейкинг награди

Сред главните причини за безпрецедентния ентусиазъм около WienerAI са нейните астрономически стейкинг награди. Текущата годишна ставка от 798% е нечувано висока дори за стандартите на крипто индустрията и безспорно е изключително примамлива за много инвеститори, които търсят най-добрите меме криптовалути за инвестиция.

Не е изненадващо, че над две трети от собствениците на $WAI са се заключат да блокират токените си в стейкинг пула, за да се възползват от тези високи проценти. 

Разбира се, подобни нива на възнаграждения изглеждат трудно устойчиви в дългосрочен план. Ако WienerAI успее да задържи вниманието на общността, ставката вероятно ще бъде постепенно намалена до реалистични проценти. Това обаче едва ли ще разколебае първите инвеститори, чиито апетити вече са възбудени.

Посетете WienerAI

Коя е по-добрата опция за закупуване?

Когато инвеститорите трябва да избират между два крипто проекта, важно е да се вземат предвид няколко ключови фактора. В случая със съревнованието между WienerAI и 99Bitcoins, решаващи могат да се окажат дългосрочните перспективи, очакваният риск и потенциалът за печалба. 

99Bitcoins е проект, който може да се похвали с впечатляваща общност от над 700,000 последователи и доказан образователен принос с 79 часа крипто курсове. Събраното финансиране е подобно на това на WienerAI, а и се използва същият ERC-20 токен стандарт. Сериозното предимство на 99Bitcoins обаче са значително по-високите стейкинг възнаграждения, които го правят по-привлекателна възможност за дългосрочни инвестиции и пасивни доходи.

От друга страна, WienerAI е типичната меме монета, чийто успех би могъл да е краткотраен и да се дължи предимно на вълната от ентусиазъм около забавната концепция. За разлика от 99Bitcoins, той няма солидна основа и реална функционалност, което поставя под въпрос дългосрочната му жизнеспособност.

Ако погледнем логично, изборът на 99Bitcoins като по-добра инвестиционна възможност изглежда лесен. Освен по-високите стейкинг проценти, проектът е доказал устойчивостта си във времето и има значителна общност от лоялни поддръжници и потребители. Това е стабилна основа, която при WienerAI в момента липсва.

В същото време, крипто пространството често се оказва нелогично и непредвидимо. Меме криптовалутите понякога демонстрират способността да реализират шокиращи ръстове за кратко време, задвижвани от чистия хайп и спекулации. Така че ако изрично търсите шанс за потенциални огромни печалби от 20 до 30 пъти в краткосрочен план, то WienerAI може би е по-вероятният избор.

Наистина, шансовете да се случи такъв мащабен скок при WienerAI са ниски. Но при нисък входен праг за инвестиция и липса на фундаментална стойност, печалбите чисто от спекулативен късмет също могат да са впечатляващо високи за краткото време, в което проектът ще продължи да е актуален. За консервативните инвеститори с дългосрочни хоризонти обаче, 99Bitcoins изглежда значително по-сигурната и потенциално по-печеливша алтернатива.

Посетете 99Bitcoins


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.