НАЧАЛО Прессъобщения

Ethereum се задържа над $3,000, Solana се бори за $160, Furrever Token развълнува общността с награда на стойност $10,000

08.05.2024 11:04 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum се задържа над $3,000, Solana се бори за $160, Furrever Token развълнува общността с награда на стойност $10,000

В динамичния свят на криптовалутите всеки токен носи уникален аспект, отразявайки промените в пазарната динамика и настроенията на инвеститорите.

Ethereum (ETH) демонстрира устойчивост, като поддържа цената си над критичната граница от $3,000, показвайки признаци на силно инвеститорско доверие. Междувременно Solana (SOL) преминава през трудна фаза на възстановяване, тествайки значителни нива на подкрепа, тъй като се опитва да обърне неотдавнашния низходящ тренд.

От друга страна Furrever Token (FURR) ангажира своята общност с вълнуващия конкурс “Frenzy Bonanza” и наградата от $10,000, който не само стимулира участието на общността, но и подобрява видимостта на токена на претъпкания пазар.

Ethereum (ETH) демонстрира устойчивост, като цените се задържат над $3,000

Ethereum (ETH), крайъгълен камък в сектора на криптовалутите, понастоящем демонстрира силни признаци на доверие от страна на инвеститорите, като цената му е удобно позиционирана над ключовата граница от $3,000. Понастоящем алткойнът се търгува на ниво от $3,080, отразявайки дневен спад от 3%.

Нагласите на инвеститорите към Ethereum все повече се превръщат в бичи, за което свидетелства значителното 27% намаление на активните депозити през последната седмица. Активните депозити, които представляват уникалните адреси, прехвърлящи Етериум от лични портфейли към борси, достигнаха осеммесечно дъно, което показва намаляваща склонност към продажби.

От техническа гледна точка поддържането на нивото над прага от $3,000 е от решаващо значение за Ethereum. Тази подкрепа съвпада с нивото при 23.6% Фиб. корекция, което поставя стабилна основа за потенциални бъдещи печалби. Ако сегашният бичи импулс се запази, Ethereum може да се насочи към нивата на съпротива между $3,582 и $3,829.

От друга страна, ако Ethereum изгуби опора над нивото на подкрепа от $3,000, рискува потенциален спад до $2,539, което би оспорило оптимистичните пазарни перспективи и би могло да увеличи загубите за инвеститорите.

Докато Ethereum се ориентира в тези ключови ценови точки, реакцията на пазара към тези промени в поведението на притежателите и ключовите технически показатели ще окаже значително влияние върху краткосрочната ценова траектория на Ethereum. Пазарните участници и инвеститорите се насърчават да следят отблизо тези събития, тъй като те може да имат съществено значение за пазарната оценка и стратегическото позициониране на Ethereum в предстоящите периоди.

Solana (SOL) е изправена пред трудна битка в усилията за възстановяване на пазара

В момента Solana (SOL) е изправена пред значително предизвикателство за възстановяване, след като се сблъска с рязък спад от върхови стойности близо до $200 до текущата цена от приблизително $154. Този спад започна през април и постави Solana в решаваща фаза от пазарната ѝ траектория. Въпреки спада се появяват признаци, че низходящата инерция може да отслабне. Забележителното намаляване на обема на търговията предполага, че активността на продажбите намалява, което често предшества обръщането на пазара и може да показва промяна в пазарните нагласи.

Тъй като Solana тества критичната подкрепа близо до $140, способността ѝ да се задържи над това ниво може да се окаже ключов момент за криптовалутата. Задържането над $140 може да сигнализира за формиране на по-висок минимум, който традиционно се разглежда от инвеститорите като бичи индикатор. Това ниво на подкрепа е от ключово значение за Solana, тъй като тя се опитва да се стабилизира и да обърне низходящия тренд.

Въпреки това Solana е изправена пред няколко технически пречки, които трябва да бъдат преодолени, за да се осигури бичи обрат. 26-дневната експоненциална пълзяща средна (ЕМА) и преобладаващата тренд линия понастоящем действат като значителни нива на съпротива. Преодоляването на тези бариери е от съществено значение, за да може Solana да демонстрира убедителен обрат в пазарното си поведение.

Друго важно ниво на подкрепа се намира около $145. Това ниво може да послужи като вторична защитна линия, ако цената на Solana се понижи под първоначалната подкрепа, предлагайки друга възможност за укрепване на ценовата ѝ база.

Furrever Token (FURR) вълнува общността със състезание за $10,000

Furrever Token завладява общността си със стартирането на състезанието Furrever Token Frenzy Bonanza – вълнуваща възможност за участниците да спечелят дял от FURR токени на стойност $10,000. Състезанието, организирано на платформата Gleam, насърчава членовете да се включат в различни дейности, за да печелят точки, увеличавайки шансовете си да спечелят една от трите значителни награди.

Състезанието ще продължи една седмица – от 2 май 2024 г. до 9 май 2024 г., което предоставя достатъчно време на участниците да се включат и да натрупат точки. При приключването на състезанието на случаен принцип ще бъдат избрани трима късметлии, които ще получат награди от съответно $5,000, $3,000 и $2,000 под формата на FURR токени.

Понастоящем оценени на $0.000648, FURR токените предлагат интересна инвестиционна възможност на обикновено волатилния пазар на криптовалути, привличайки инвеститори, търсещи предвидимост в своите инвестиции. Продължаващият успех на предварителната продажба на токени Furrever, която вече е събрала над 1 млн. долара, отразява стабилното доверие и ентусиазъм на инвеститорите към проекта. Тъй като предварителната продажба е структурирана на 10 етапа и в момента е в средата си, активното участие подчертава обещаващия потенциал за растеж на токена и възможността за възвръщаемост до 15 пъти.

Furrever Token продължава да се утвърждава като привлекателен инвестиционен избор за тези, които искат да диверсифицират портфейлите си и да смекчат традиционната пазарна волатилност. Заинтересованите инвеститори могат да участват в предварителната продажба чрез официалния уебсайт furrevertoken.com, който приема различни методи за плащане, включително ETH, MATIC, BNB и USDT (BEP-20), улеснявайки широкия и всеобхватен инвестиционен процес.

Тъй като Furrever Token набира популярност в различни платформи, той бързо се превръща в значим играч на динамичния крипто пазар, обещавайки вълнуващи възможности както за своята общност, така и за инвеститорите.

За допълнителна информация или каквото и да е съдействие във връзка с Furrever Token се обръщайте само чрез официалния канал на [email protected], за да избегнете потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега: 



Официалният уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към конкурса на Furrever Token $10,000

Присъединете се към официалната Telegram група

Следвайте официалния профил в X

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространството



В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 15:18 5 мин. четене

Присъединяване към редиците: Тези 3 токена може да са готови за 100Х печалба – ето защо

Трейдърите на крипто пазара се подготвят за следващия бичи пазар, който според тях ще се случи преди края на годината, и един въпрос, който стои в главата на всеки инвеститор – в кой токен мога да инвестирам сега?

19.05.2024 14:20 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.