НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на ALGT се превръща във водещ алткойн избор след набрани $4.35 милиона, доминиращ над Ethena (ENA) и Chainlink (LINK) с AI функции

07.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на ALGT се превръща във водещ алткойн избор след набрани $4.35 милиона, доминиращ над Ethena (ENA) и Chainlink (LINK) с AI функции

На сцената на криптовалутите се появи нов играч, който вече привлича погледите на глобалните инвеститори. ALGT, родният токен на Algotech, се превърна в една от най-популярните алткойн опции, след като в рамките на изключителна текуща предварителна продажба бяха регистрирани $4.3 милиона.

Този невероятен подвиг не само постави Algotech (ALGT) на радара, но и накара хората да го сравняват с Ethena (ENA) както и с Chainlink (LINK), друг гигант в пространството на Oracle за децентрализирана финансова екосистема във времената на турбулентност на крипто пазара.

Трейдърите се подготвят за потенциални панически продажби, ENA е застрашена от спад до $0.609

Ethena (ENA) имаше страхотен старт, когато излезе на пазара през април. Оттогава обаче монетата се сблъска с трудни времена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


След като скоро след пускането си на пазара достигна $1.52, стойността на ENA спадна много – с 43%. В момента Ethena се търгува за около $0.88. Цената на Ethena многократно е тествала важното ниво на подкрепа между $0.77 и $0.79, но е успявала да се задържи над него. Мечките непрекъснато натискат Ethena надолу. Ако тази ключова подкрепа бъде пробита, анализът показва, че ENA може да падне до $0.3, което представлява спад от 60%, освен ако не се появят големи бичи новини или не настъпи обрат на пазара.

Трейдърите наблюдават внимателно. Паническите продажби могат да доведат до скорошно понижение на ENA до около $0.609. Въпреки това задържането на подкрепата от $0.77-$0.79 е от решаващо значение за краткосрочните перспективи на монетата. Много инвеститори смятат, че ENA има силен дългосрочен потенциал, ако успее да преодолее тази буря. Но предстоящите дни ще бъдат решаващи или преломни за Ethena (ENA).

Chainlink (LINK) се бори на фона на последните предизвикателства

Chainlink е познат проект в света на криптовалутите, известен със своята децентрализирана оракулска мрежа. Тази мрежа позволява на смарт договорите да получават надеждни данни от реалния свят. Тя се използва в много блокчейн платформи. Chainlink има силни основи и може да се използва в много области като DeFi, вериги за доставки, застраховане и игри.

Понастоящем Chainlink (LINK) се търгува на цена от $14.4, като през последните 24 часа са изтъргувани $312 милиона. Въпреки че LINK се повиши с 9% през последните 7 дни, общата тенденция показва възстановяване. Следвайки по-широката тенденция в индустрията, проектът показва възстановяване.

Algotech се превръща във водещ претендент в индустрията

В условията на пазарна нестабилност и променящи се условия предварителната продажба на Algotech се очертава като потенциално успешен проект, но само ако разбира се всичко мине по план. Това позиционира ALGT като претендент, който може да промени индустрията. ALGT разполага с иновативна платформа за търговия, задвижвана от изкуствен интелект, с най-съвременни функции.

Това завладя въображението на инвеститорите, които искат да се възползват от потенциала на алгоритмичната търговия и автоматизацията. Със своя уникален подход ALGT може да направи революция в начина, по който хората търгуват и инвестират.
Платформата на Algotech разполага с голямо разнообразие от алгоритмични стратегии. Тези стратегии са направени за много различни стилове на търговия. Това позволява на потребителите да отключат голям потенциал за търговия. ALGT предлага много инструменти – от такива за обръщане на средната стойност до намиране на арбитражни възможности. Тези инструменти помагат на потребителите да се ориентират в сложните крипто пазари.

Това, което кара ALGT да се откроява, е нейната силна техническа база. Тази база може ефективно да управлява големи обеми на търговия с много бързо изпълнение. Усъвършенстваните алгоритми и оптимизираната инфраструктура осигуряват ниска степен на латентност и надеждност. Те също така осигуряват удобно за потребителите изживяване. Това прави ALGT привлекателен избор за търговците, които искат бързи и ефективни транзакции на бързо променящите се финансови пазари.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.