НАЧАЛО Прессъобщения

Dogeverse започна продажби и стейкинг на Solana, 86% APY очаква инвеститорите

02.05.2024 18:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogeverse започна продажби и стейкинг на Solana, 86% APY очаква инвеститорите

Dogeverse вече предлага стейкинг на блокчейна на Solan, което отваря възможности за инвеститорите с обещаваща годишна доходност от 86% APY.

Това разширяване подчертава мултичейн стратегията на проекта, като позволява на потребителите да използват предимствата на различните блокчейн технологии.

Solana е известна със своята висока скорост на транзакциите и ниските такси, което прави стейкинга на $DOGEVERSE особено привлекателен. Тези характеристики намаляват разходите за инвеститорите и увеличават потенциала за печалба.

Това развитие също така подобрява ликвидността и достъпността на токена в екосистемата на криптовалути. Интеграцията на Solana отваря $DOGEVERSE за по-широка аудитория, което може значително да повлияе на неговата пазарна стойност и привлекателност като инвестиционен актив.

Посетете Dogeverse

$13 милиона и повече вече събрани в предпродажбата

Dogeverse продължава да привлича вниманието на крипто инвеститорите, като до момента е събрал впечатляващите $13 милиона в своята предпродажба. По този начин се демонстрира високото доверие и интерес от страна на крипто общността към уникалната мултичейн платформа, която проектът предлага.

Силният интерес към Dogeverse може да се обясни с иновативната му структура, която позволява на токените да бъдат използвани на няколко различни блокчейни, предоставяйки гъвкавост и намалявайки таксите за транзакции. Тази характеристика прави проекта привлекателен за инвеститори, търсещи както дългосрочни възможности за стейкинг, така и краткосрочни спекулативни инвестиции.

Растежът на събраните средства показва, че Dogeverse не само отговаря на текущите трендове в крипто пространството, но също така става все по-популярен като инвестиционен избор сред разнообразието от крипто проекти. Очакванията са тези цифри да продължат да нарастват, тъй като все повече инвеститори разпознават потенциала на този мултичейн токен.

Какъв е ценовият потенциал на Dogeverse?

Стейкинг програмите, които предлага Dogeverse, също добавят атрактивност към инвестицията. Високите стейкинг награди, достигащи до 86% APY, представляват възможност за инвеститорите да генерират пасивен доход, докато поддържат своите токени, което насърчава дългосрочното задържане на активите и стабилността на проекта, което може да помогне и за диверсификацията на портфейла в моменти на спад на други меме криптовалути като Bonk и Pepe.

Излизането на Dogeverse от предпродажба с високи събрани суми е изключително положителен знак, показващ, че проектът е на прав път. Това предвещава потенциално успешно листване на борсите и предоставя основание за оптимизъм относно бъдещето на токена. Реализацията на обещаните функции и разширяването на партньорствата могат значително да увеличат стойността му.

Анализаторите предвиждат, че ако Dogeverse продължи да изпълнява своите планове и удържи на пазарните натиски, има реален потенциал за 5х увеличение на стойността на токена. Това подчертава значителния растежен потенциал, което прави Dogeverse привлекателен избор за дългосрочни и спекулативни инвеститори.

Как да закупя Dogeverse?

Ако искате да се включите в последния момент на предварителната продажба, нека видим как да го сторите.

  1. Изберете крипто портфейл: Уверете се, че портфейлът ви поддържа блокчейните, на които се търгува Dogeverse, като Ethereum, Solana, Base, Polygon и Avalanche. Популярни портфейли като MetaMask, Trust Wallet или Coinbase Wallet са добър избор.
  2. Посетете сайта на предпродажбата на Dogeverse: Влезте на официалния сайт на Dogeverse, където се провежда ICO или предпродажбата на токени.
  3. Свържете крипто портфейла си: Използвайте функцията за свързване на портфейл, за да свържете вашето устройство за съхранение със сайта на Dogeverse. Обикновено това става чрез сканиране на QR код или избиране на портфейл от предоставения списък.
  4. Изберете сума и валута за покупка: Решете колко Dogeverse токени искате да закупите и изберете с каква криптовалута (например ETH, BNB, SOL) ще платите. Уверете се, че сте запознати с ниските такси за транзакции на веригите като Polygon и Solana, което може да ви спести допълнителни разходи.
  5. Потвърдете транзакцията: След като въведете всички детайли, прегледайте информацията за поръчката и я потвърдете. След като транзакцията бъде одобрена и обработена в блокчейна, токените Dogeverse ще бъдат изпратени във вашия портфейл.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.