НАЧАЛО Биткойн

Нова оптимистична прогноза за цената на Биткойн през 2024г.

20.12.2023 13:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова оптимистична прогноза за цената на Биткойн през 2024г.

Прогнозите предвиждат рязко повишаване на стойността на Биткойн през 2024 г., което се дължи главно на предстоящите събития, свързани с халвинга на флагманската криптовалута, нарастващото вълнение около спот Биткойн ETF-ите и благоприятните пазарни тенденции, макар и да е съпроводено с непосредствени рискове.

Очакваното покачване на стойността на Биткойн след халвинг събитието през април 2024 г. е свързано с въздействието му върху намаляването на предлагането на нови монети, което съответно засилва търсенето.

Анализаторите от сектора прогнозират потенциален връх от $160,000 за Биткойн през 2024 г., като се позовават на бъдещи влиятелни фактори.

Прозренията на анализаторите от CryptoQuant сочат оптимистична перспектива за Биткойн през 2024 г., като разглеждат пазарните цикли, ангажираността на мрежата, по-широките икономически условия и разширяващата се среда на ликвидност като значими фактори, които допринасят за това.

Исторически погледнато, Биткойн е преживял покачване на стойността след халвинг събития, докато текущите дискусии относно спот Биткойн ETF-ите със SEC сигнализират за обещаващи перспективи. По-специално, Майкъл Сейлър възприема това като ключово развитие на Уолстрийт, сравнявайки го с въвеждането на S&P 500.

Потенциалното по-нататъшно покачване на стойността на Биткойн може да бъде стимулирано от по-ниските лихвени проценти през 2024 г. – фактор, за който е известно, че стимулира инвестициите в по-рискови активи.

Въпреки това се препоръчва предпазливост поради краткосрочните рискове, тъй като от CryptoQuant предупредиха за вероятни корекции на цените, особено като се имат предвид значителните печалби, натрупани от последните инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто ентусиаст иска да забие флага на Биткойн на връх Еверест

23-годишен човек, който се занимава с криптовалути, възнамерява да разпъне оранжев флаг със символа на Биткойн (BTC), на връх Еверест като средство за пропагандиране на глобалната финансова грамотност.

29.02.2024 17:00 1 мин. четене

Американското правителство мести конфискувания Биткойн от хакера на Bitfinex – повод за притеснение?

Правителството на САЩ е прехвърлило Биткойн на стойност $922 милиона от два крипто портфейла със средства, конфискувани от Bitfinex.

29.02.2024 15:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор коментира скорошния скок в цената на Биткойн

Президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле, който подкрепя Биткойн, сподели мнението си след неотдавнашното покачване на цената на Биткойн.

29.02.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн може да претърпи сериозна корекция ако миналото се повтори

Неотдавна беше обърнато внимание на два индикатора на веригата, показващи началото на зряла фаза на бичия пазар.

29.02.2024 11:18 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.