Home

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

20.06.2024 17:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

"HODL Waves" графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

Има концентрация на Етериум токени, която се е задържала между една и три години, което предполага, че голяма част от закупените през 2021-2022 г. обеми все още се държат дългосрочно. Това са доста големи пропорции по отношение на общото предлагане.

Тази тенденция показва, че много инвеститори се доверяват на Етериум заради неговите перспективи и биха предпочели да запазят инвестициите си, отколкото да ги продадат в периоди на пазарна нестабилност. Един аспект, който също укрепва този модел, е спадът на цената на ETH токените, държани за по-малко от шест месеца.

От друга страна, има увеличение на обема на Етериум, съхраняван повече от седем години, отразявайки стабилни дългосрочни притежатели, които са оцелели през множество пазарни цикли.

Тази последователност, показана от дългосрочните инвеститори, илюстрира непоклатимата им вяра във фундаменталната стойност и бъдещия потенциал на втората най-голяма криптовалута по пазарна капитализация.

В заключение, графиката HODL Waves предоставя полезна информация за динамиката на Етериум като пазар, показващ нарастващ брой инвеститори, които продължават да избират дългосрочна стратегия за задържане на фона на променящите се пазарни условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – какво следва за цената на ADA?

Cardano (ADA) може да види значителни ценови движения през следващия месец с предстоящия хард форк Chang.

19.07.2024 19:30 2мин. четене

XRP китовете правят големи движения на фона на волатилността на цените

Популярният алткойн XRP преживява сериозна активност от страна на китовете на фона на продължаващата волатилност на цените.

19.07.2024 18:30 1мин. четене

Този алткойн е на път да продължи бичия тренд след експлозивни печалби

Популярен крипто анализатор прогнозира продължаващ ръст за алткойн, който се повиши значително през изминалата година.

19.07.2024 16:30 1мин. четене

Крипто трейдър спечели милиони от меме монетата на Тръмп

Трейдър на криптовалути реализира огромна печалба от меме токен, посветен на Доналд Тръмп, чиято стойност нарасна неимоверно тази година.

19.07.2024 16:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.