НАЧАЛО Други

NFT: Съоснователят на Yuga Labs разкри нови проекти за Bored Apes

27.05.2024 3:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT: Съоснователят на Yuga Labs разкри нови проекти за Bored Apes

Грег Солано, съосновател на Yuga Labs, наскоро предостави актуална информация за напредъка на компанията и бъдещите планове за франчайза Bored Apes. 

Yuga Labs, лидер в сектора на дигиталните колекционерски предмети, е зает с разработването на нови инициативи. Солано подчерта няколко вълнуващи проекта, които в момента са в процес на подготовка.

Едно от основните разработки е ODK, платформа, предназначена за създаване и монетизиране на 3D игри и социални изживявания в крипто света. Това показва фокуса на Yuga Labs върху разширяването в гейминг пространството.

Друг забележителен проект е Project Dragon, уникална игра със стрелба, развиваща се в нетрадиционен сценарий на отборни битки. Тази игра се разработва със същата технология като ODK.

Yuga Labs също така организира ApeFest, събитие, на което собствениците на Bored Apes от цял свят ще се съберат в исторически манастир.

Освен това компанията проучва начини за интегриране на Bored Ape Yacht Club (BAYC) с физически продукти, с цел да повиши стойността на тяхната екосистема.

Наскоро Yuga Labs претърпя сериозно преструктуриране, което включваше съкращения на персонал. Въпреки тези промени, компанията се фокусира върху укрепването на правата на своите притежатели на NFT.

Игрите се разглеждат като ключова област за растеж с развитието на Dookey Dash, проста игра, включваща турнир, който може да предложи награда от $1 милион.

Yuga Labs също се стреми да формира нови партньорства, за да внесе повече игри в тяхната екосистема, с цел да привлече по-широка потребителска база и да затвърди позицията си в индустрията за дигитални колекционерски предмети и игри.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът с исторически ход, който ефективно зарязва долара

Алиансът БРИКС обяви споразумение с няколко държави извън съюза за уреждане на търговските сделки в техните национални валути, заобикаляйки използването на долара.

13.06.2024 10:00 1 мин. четене

Ето какво показват данните за инфлацията в Китай

Потребителските цени в Китай се отбелязаха леко увеличение през май, като Индексът на потребителските цени (CPI) се повиши с 0.3% на годишна база, почти същото като през април.

13.06.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.