НАЧАЛО Други

NFT секторът е силно подценен – Раул Пал

ноември 7, 2022 21:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT секторът е силно подценен – Раул Пал

Раул Пал бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs каза, че потенциалът на един от крипто секторите е силно подценен.

Пал каза на своите 984,000 последователи в Twitter, че незаменяемите токени (NFT) могат да променят почти всеки аспект на обществената инфраструктура.

Oснователят на Real Vision – Раул Пал сподели, че в момента повечето хора смятат, че NFT се отнасят предимно за културни цели като например изкуство. 

Според него културата на токенизацията е почти безкрайна тема и е в началото на развитието си, но повечето хора пропускат по-голямата картина.

Той смята, че всички договори ще се токенизират като NFT, тъй като са по-ефективни, по-евтини, по-бързи и по-сигурни. Това би включило лични документи, резервации, всички видове застраховки, сертификати, бизнес сделки, медицински досиета и други.

Според макроекспертът цялата финансова индустрия в крайна сметка може да бъде принудена да се интегрира блокчейн технологията и NFT.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Алткойнът се представя по-добре от Биткойн (BTC)


“Съществуват някъде между $650 трилиона и $4 квадрилиона деривати, $250 трилиона акции, същото в облигации и т.н. Всички те са своеобразни непарични договори (някои от тях са големи, а други – единични, като специална извънборсова опция).

Цялото управление на активи и фондове също ще бъде токенизирано. Това е много по-бързо, достъпно, прозрачно и по-ефективно.

 “Смарт” елементът на NFT означава, че изпълнението или разрешаването на спорове е автоматично, по-евтино и по-бързо, както и “съхранението или собствеността”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Слабата политика на Русия може да се окаже пагубна за икономиката

Според доклад на Руския център за макроикономически анализи и краткосрочни прогнози руската икономика е изправена пред предизвикателства, свързани с времето, в което политиците полагат усилия за ограничаване на инфлацията и стабилизиране на рублата.

септември 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Ще издържи ли САЩ на икономическите заплахи?

Икономиката на САЩ се сблъска с предизвикателства през тази година и сега е изправена пред съвкупност от потенциални опасности, които могат да доведат до по-голяма несигурност.

септември 25, 2023 13:00 3 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Топ 4 предизвикателства пред разширяването на БРИКС

През последните години се наблюдава засилване на геополитическото напрежение, което води до намаляване на усилията за сътрудничество, особено между големите държави.

септември 25, 2023 9:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.