НАЧАЛО Други

NFT секторът е силно подценен – Раул Пал

07.11.2022 21:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT секторът е силно подценен – Раул Пал

Раул Пал бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs каза, че потенциалът на един от крипто секторите е силно подценен.

Пал каза на своите 984,000 последователи в Twitter, че незаменяемите токени (NFT) могат да променят почти всеки аспект на обществената инфраструктура.

Oснователят на Real Vision – Раул Пал сподели, че в момента повечето хора смятат, че NFT се отнасят предимно за културни цели като например изкуство. 

Според него културата на токенизацията е почти безкрайна тема и е в началото на развитието си, но повечето хора пропускат по-голямата картина.

Той смята, че всички договори ще се токенизират като NFT, тъй като са по-ефективни, по-евтини, по-бързи и по-сигурни. Това би включило лични документи, резервации, всички видове застраховки, сертификати, бизнес сделки, медицински досиета и други.

Според макроекспертът цялата финансова индустрия в крайна сметка може да бъде принудена да се интегрира блокчейн технологията и NFT.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Алткойнът се представя по-добре от Биткойн (BTC)


“Съществуват някъде между $650 трилиона и $4 квадрилиона деривати, $250 трилиона акции, същото в облигации и т.н. Всички те са своеобразни непарични договори (някои от тях са големи, а други – единични, като специална извънборсова опция).

Цялото управление на активи и фондове също ще бъде токенизирано. Това е много по-бързо, достъпно, прозрачно и по-ефективно.

 “Смарт” елементът на NFT означава, че изпълнението или разрешаването на спорове е автоматично, по-евтино и по-бързо, както и “съхранението или собствеността”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогресът на крипто през последните години в очите на основателя на Етериум

Бутерин наскоро направи някои коментари по отношение на еволюцията на криптовалутите от 2018-2019 г. досега.

20.06.2024 21:30 1 мин. четене

Дългът на САЩ достигна поредният нов рекорд

Държавният дълг на САЩ достигна нов рекорден връх от $34.753 трилиона, като само за последния ден това число се е увеличило с над $70 милиарда и продължава да се покачва.

20.06.2024 21:00 1 мин. четене

Швейцарската централна банка отново намали лихвения процент

Швейцарската централна банка намали основния си лихвен процент на второ поредно заседание, като по този начин подчерта разминаването си с европейските и американските си колеги в управлението на инфлацията.

20.06.2024 20:30 1 мин. четене

БРИКС: Кенеди младши обвинява САЩ за възхода на съюза

Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши неотдавна отдаде нарастващото влияние на БРИКС на действията на САЩ.

20.06.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.