НАЧАЛО Други

NFT секторът е силно подценен – Раул Пал

ноември 7, 2022 21:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT секторът е силно подценен – Раул Пал

Раул Пал бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs каза, че потенциалът на един от крипто секторите е силно подценен.

Пал каза на своите 984,000 последователи в Twitter, че незаменяемите токени (NFT) могат да променят почти всеки аспект на обществената инфраструктура.

Oснователят на Real Vision – Раул Пал сподели, че в момента повечето хора смятат, че NFT се отнасят предимно за културни цели като например изкуство. 

Според него културата на токенизацията е почти безкрайна тема и е в началото на развитието си, но повечето хора пропускат по-голямата картина.

Той смята, че всички договори ще се токенизират като NFT, тъй като са по-ефективни, по-евтини, по-бързи и по-сигурни. Това би включило лични документи, резервации, всички видове застраховки, сертификати, бизнес сделки, медицински досиета и други.

Според макроекспертът цялата финансова индустрия в крайна сметка може да бъде принудена да се интегрира блокчейн технологията и NFT.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Алткойнът се представя по-добре от Биткойн (BTC)


„Съществуват някъде между $650 трилиона и $4 квадрилиона деривати, $250 трилиона акции, същото в облигации и т.н. Всички те са своеобразни непарични договори (някои от тях са големи, а други – единични, като специална извънборсова опция).

Цялото управление на активи и фондове също ще бъде токенизирано. Това е много по-бързо, достъпно, прозрачно и по-ефективно.

 „Смарт“ елементът на NFT означава, че изпълнението или разрешаването на спорове е автоматично, по-евтино и по-бързо, както и „съхранението или собствеността“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене