НАЧАЛО Други

Аукционната къща Sotheby's открива NFT пазар

ОКТ. 18, 2021 08:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Аукционната къща Sotheby's открива NFT пазар

Sotheby's, който е един от "най-големите, най-доверените и динамични пазари за изкуство и лукс в света“, обяви стартирането на свой собствен пазар за незаменими токени (NFT), наречен "Sotheby’s Metaverse“.

Sotheby's, която е създадена на 11-ти март 1744 г. в Лондон, навлиза в света на дигиталните колекционерски стоки, като предлага Sotheby’s Metaverse, "завладяваща дестинация за колекционери на дигитално изкуство, предлагаща подбрана селекция от NFT“.


Според доклад на Decrypt, Sotheby’s Metaverse ще продава на търг NFT и ще приема фиатната валута в допълнение към Етериум (ETH), Биткойн (BTC) и USDC. Аукционната къща ще включва NFT, създадени на Етериум, както и блокчейн мрежи, които са съвместими с Етериум Виртуална Машина (EVM), като по този начин на теория отварят вратата към блокчейни като Polygon и Binance Smart Chain.


Sotheby’s Metaverse стартира на 14-ти октомври и първата колекция NFT, която ще се продава на тази нова платформа, се нарича "Native Digital 1.2: The Collectors“ (или накратко „ND1.2“). ND1.2 „хвърля светлина върху хората, които са защитавали дигиталните художници и са допринесли за пространството на дигиталното изкуство“ и се състои от "53 лота културно значимо изкуство от трезорите на 19 колекционери“.


В доклада на Decrypt се споменава, че Sotheby’s Metaverse се захранва от Mojito, "студио и технологична NFT платформа, която проектира и управлява NFT пазари за водещи брандове в индустрията и притежатели на IP“. Mojito е "инкубиран от Serotonin, студио за продукти и маркетингова фирма за трансформационни технологии“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕЕто как NFT пазара на Coinbase може да надмине този на OpenSea


Майкъл Бухана, отговорник продажби на дигитално изкуство на Sotheby's, каза:


Със Sotheby’s Metaverse ще създадем нова екосистема в индустрията, която служи като дестинация за най-сложните продажби и търгове на дигитално изкуство, позиционирайки Sotheby's в центъра на някои от най-важните NFT дейности в индустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кои са най-продаваните NFT-та?

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Други новини

70% спад в акциите на Robinhood - срив в крипто обемите

Акциите на Robinhood (HOOD) затвориха на рекордно ниското си ниво от $25.94 на 30-ти ноември, което е спад с почти 70% спрямо август 2021 г. Близо до началото на август акциите бяха оценени на малко н...
ДЕК. 1, 2021 23:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света