НАЧАЛО Алткойни

Най-обещаващите криптовалути за 2019 г.

06.12.2018 8:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-обещаващите криптовалути за 2019 г.

Намираме се на прага на 2019 година и ако възнамерявате да навлизате в крипто пространството, сега е момента.

 Въпреки че 2018 гoдина е толкова проблемна за алткойн пазара, много е важно да сте с положителна нагласа за новата година.

Въпреки това, за да привлечете положителни резултати за следващата година, е важно да научите кои алткойни са най-удобни и подходящи за пазара. Тази статия съдържа списък с най-обещаващите алткойни, които ще превземат 2019 г., въз основа на тяхната технология и други критерии.

Stellar XLM

XLM (stellar) се фокусира върху предоставяне на разумни, ефикасни и бързи трансгранични плащания на своите потребители. Свързано изображениеЗа разлика от други, които се фокусират върху големите институции, stellar сделките се извършват предимно с хора. Най-доброто нещо за този алткойн е, че той си партнира с големите технологични компании, за да гарантира, че има значително инвестиционно представителство. Неговият блокчейн обработва по-големи транзакции при по-ниска такса, което го прави изключително конкурентен.

Litecoin

От своето въвеждане през 2011 година, litecoin продължава да бъде сред най-добрите алткойн и гарантира лесни пари за всеки инвеститор. Резултат с изображение за litecoinРазликата между litecoin и bitcoin е в съвременната технология. Той има голяма пазарна горна граница и популярността му се множи.

Освен това, litecoin има много активни търговци, които винаги са готови да инвестират още повече, за да видят токена да стигне до върха на крипто пазара. С течение на годините тази криптовалута доказва, че постига прогресивен растеж с всяка изминала година.

4New

Свързано изображение

Ако сте запален последовател на пазара на криптовалути, разбирате, че този алткойн е нов на пазара. Това обаче не значи, че няма качествата да пробие през следващата година. Проектът 4New работи във фабрики, които превръщат отпадъците в електричество след изгаряне им.

Тогава токенизират електроенергията, което засилва позицията им на крипто пазара. Това, което прави този алткойн по-обещаващ е фактът, че те използват прогресивна технология за изчистване на отпадъците и приложение в света на криптовалутите. Макар че не можем да сме сигурни, че този алткойн ще процъфти през 2019 година, технологията му в крайна сметка ще доведе до резултати за широката общественост.

Ripple

Това oт скоро е втората по-големина криптовалута спрямо пазарната капитализация. Този алткойн си партнира с големи финансови институции, за да предложи надеждно и лесно решение за трансгранични плащания. Резултат с изображение за ripple

За разлика от Stellar , Ripple се фокусира върху работата с институциите, което гарантира по-голямото му участие на пазара.

Ethereum Classic

Като планирате за следващата година, е важно да запомните, че Ethereum Classic няма да се откаже от крипто пазара в най-скоро време.

Свързано изображениеЕто защо, дори и при появата на повече проекти и на нови токени, които заемат централно място на пазара, този алткойн ще запази своята позиция, даже може и да напредне. Въпреки че има предизвикателства на пазара, Еthereum платформата не спира да придобива популярност.

Basic Attention Token BAT

Ако търсите алткойн, който има цел, тогава всичко от което се нуждаете е BAT. Те имат много опитен екип с впечатляващи автобиографии. BAT адресира въпроси, свързани с всекидневния начин на живот, което го прави удобно за всеки човек. След като е сред най-добрите криптовалути, BAT представляват отчетна единица между издателите, рекламодателите и потребителите.

Въпреки че не насърчава токен търговия с други борси, BAT гарантира, че ще рекламира всички обмени, които ще го добавят. Това също подсигурява огромен дял в крипто пазара през 2019 година.

Lisk

На последно място в нашия списък е Lisk. Въпреки че почти има същите характеристики като на Ethereum, този актив е малко по-лесен за използване, тъй като е написан на javascript.

Свързано изображение

Ето защо, ако не сте запознати с кодовете, все още имате шанс да разберете бизнеса с криптовалути, благодарение на това крипто. Lisk е удобна платформа за хостване на блокчейн приложения. Ако сте нов в алткойн бизнеса, това може да е най-доброто място за стартиране.

Заключение

Пазарът на криптовалути продължава да се развива, а някои алткойн, които са на върха в момента, може да не ги видим през новата година. Освен това, въпреки че 2018 е пълна с изненади, е важно да се подготвите и да се съсредоточите повече върху инвестирането в марки, с които се чувствате комфортно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

AI токени срещу меме монети: Кои криптовалути надделяват?

На фона на тазгодишния бичи цикъл значителен интерес от страна на инвеститорите предизвикват меме и AI монетите.

22.05.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.