НАЧАЛО Други

National Geographic получи критики за NFT колекцията си

януари 22, 2023 18:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
National Geographic получи критики за NFT колекцията си

Глобалната платформа за научни изследвания National Geographic получи доста критики от крипто общността, след като стартира първата си колекция от незаменяеми токени в партньорство със Snowcrash в мрежата Polygon.

На 17 януари National Geographic представи своята NFT колекция, базирана на популярните снимки на своите 16 най-добри фотографи.

Обществеността не реагира положително на решението на National Geographic да инвестира в незаменяеми токени (NFT), защото според мнозина този вид токени са измама и хайпът около тях е отшумял.

Негативни коментари, включително вулгарност и искания списанието да премахне статиите си за NFT, заляха страниците на глобалната платформа в социалните медии.

Според информацията критиките са започнали, когато миналата седмица в профилите на списанието в социалните мрежи беше публикувано NFT на Bored Ape Yacht Club.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Започна ли следващия бичи пазар?


Целта на съобщението на ориентираното към природата издание беше да подготви аудиторията си за пускането на своята колекция от незаменяеми токени наречена Genesis Collection.

National Geographic получи допълнителни критики, когато бяха открити технически проблеми, при опит от страна на някои потребители да менажират своите незаменяеми токени.

Тогава платформата, занимаваща се с емитирането на проекта на National Geographic, Snowcrash, се сблъска с технически проблеми при обработката и изпълнението на клиентските заявки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене