НАЧАЛО Биткойн

Започна ли следващия бичи пазар?

януари 22, 2023 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Започна ли следващия бичи пазар?

Изглежда новините за обявяването на фалит от страна на Genesis не повлияха на крипто сектора, както тези от страна на FTX, защото някои криптовалути начело с Биткойн (BTC) започнаха да се движат нагоре.

Флагманската криптовалута регистрира нов скок по-рано тази сутрин и достигна цена от $23,300, след което се отдръпна леко.

Според мнозина сега активът е на път към $24,000-$25,000 – зона на съпротива, която е изключително важна, имайки предвид, че при консолидация над нея BTC може да изстреля нагоре към следващата съпротива при $30,000.

Преди около 3 седмици, когато Биткойн се намираше около местното дъно изглеждаше, че активът може да направи по-нататъшен срив и да се озове на ниво от $14,000.

Не за първи път обаче, когато целият свят смята, че Биткойн и криптовалутите са на път да се сринат и да намерят нови дъна в мечи пазар, който предполагаемо ще се проточи с години, пазарът прави точно обратното.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Над 290% печалби за този алткойн – защо?


Много анализатори посочват сравнително бързото смекчаване на инфлацията като причина за скока на криптопазара и това може да е вярно.

Други смятат, че е възможно инвеститорите на дребно, които седяха отстрани през повечето време и разполагаха с някакви парични средства, да са навлезли в пазара с надеждата да спечелят поне нещо през годината, която според мнозина ще бъде рецесионна.

Тези, които искат само да спечелят набързо обаче може да загубят инвестициите си, когато корекцията най-накрая настъпи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн се насочва към период на значителен възход, твърди стратег на Bloomberg

В Twitter, Макглоун изтъкна, че BTC е изпреварил златото – най-добре представящата се стока през 2023 г. – почти десет пъти. Той обясни това с ниския и нарастващ процент на приемане на дигиталните активи и намаляващото предлагане.

март 23, 2023 9:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

Бенджамин Коуен, известен крипто аналитик, наскоро сподели своите виждания за бъдещето на Биткойн преди следващия бичи пазар.

март 23, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн спада след предупреждение на Фед за кредитна криза

Oпасенията за кредитна криза в резултат на значителното затягане на стандартите за кредитиране значително нараснаха в условията на банкова криза.

март 22, 2023 22:34 2 мин. четене