НАЧАЛО Други

Настоящата крипто зима не е толкова страшна, според проучване на Coinbase

ноември 24, 2022 9:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Настоящата крипто зима не е толкова страшна, според проучване на Coinbase

Проучването е проведено преди срива на FTX и в него са взели участие 140 институционални инвеститори, за да опознаят текущите нагласи и перспективи по отношение на дигиталните активи от началото на настоящата крипто зима.

Проучването за перспективите пред дигиталните активи през 2022 г. показва, че над 60% от инвеститорите, които в момента инвестират в крипто, са увеличили алокациите си през последната 1 година, а едва 12% са ги намалили.

Според екипа зад проучването институционалните инвеститори продължават да имат дългосрочен поглед върху дигиталните активи въпреки понижаването на цените им. Също така 58% от инвеститорите биха увеличили алокациите си през следващите 3 години, а 59% от анкетираните използват или планират да използват подхода „купи и дръж„.

Въпреки широката вяра в криптовалутите едва 7.9% от анкетираните институционални инвеститори очакват, че цените на дигиталните активи ще се повишат през следващата 1 година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн (LTC): Ето защо алткойнът скочи с 30% за 24 часа


Участниците в проучването оценяват преди всичко спазването на регулаторните изисквания при избора на крипто партньор, следвани от доверие и сигурност. След имплозията на управляваната от Сам Банкман-Фрийд компания FTX, централизираните борси се помъчиха да докажат резервите си в опит да покажат прозрачност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене