НАЧАЛО Алткойни

Лайткойн (LTC): Ето защо алткойнът скочи с 30% за 24 часа

ноември 23, 2022 13:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн (LTC): Ето защо алткойнът скочи с 30% за 24 часа

Лайткойн (LTC) изпъква със силното си представяне на фона на предизвикания от FTX хаос на криптопазара. 

Силното представяне на криптовалутата може би се дължи на предстояща положителна промяна в динамиката на предлагането ѝ.

Лайткойн скочи със 75% от дъното си от $47.6, което достигна на 9 ноември, до $83.6 днес.

MVRV съотношението на Лайткойн

По повод това значително увеличение от платформата за блокчейн анализ Santiment потребителят “brianq” сподели интересна информация за актива. Анализаторът сподели графика, сочеща, че с подема на цената възвръщаемостта на инвеститорите е скочила чувствително. Индикатор за това е MVRV Ratio (пазарна стойност към реализирана стойност), който дава съотношението между цената на актива и средната цена на всяка придобита монета. С повишението на 30-дневното MVRV Ratio се повишава и шанса за разпродажба, тъй като все повече притежатели ще са склонни да продават, за да реализират печалба.

ltc

Според brianq можем да очакваме леко отдръпване по тази причина. В допълнение 365-дневното MVRV Ratio сочи, че дългосрочните инвеститори са на печалба за първи път от 2 декември 2021 г. 

След като видим отдръпване на 30-дневното съотношение на пазарната стойност към реализираната стойност, brianq сподели, че е възможно да видим още един възходящ импулс поради всеобщия оптимизъм сред LTC притежателите.

Късите позиции може да са допринесли за подема на Лайткойн

След срива на FTX, целият пазар започна да кърви, като провалът на Сам Банкман-Фрийд засегна много платформи, които имаха изложение към борсата му, нейния токен и свързани продукти. 

Покрай този сценарий трейдърите в Binance достигнаха най-високият темп на шортване в последните 5 месеца. В същото време процентът на финансиране на борсата DyDx достигна най-ниското си ниво от 11 месеца. Според brianq това движение на процента на финансиране е бил добър признак за ликвидации на “лакоми трейдъри” и предстоящ скок на цената на Лайткойн.

ltcshorts


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум: Трейдър коментира пазарните перспективи след срива на FTX


Увеличение на притежателите на Лайткойн

В същото време адресите с между 1,000 и 100,000 LTC са натрупали с 2.7% повече от алткойна в рамките на само един ден миналата седмица. Според потребителя на Santiment, има корелация между движенията на цената и поведението на тази група притежатели.

ltcsharks

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и много крипто фенове. Това беше и първата меме криптовалута, която успя да покори света, а в известен период от време дори логото на Twitter беше снимка на DOGE.

май 30, 2023 18:00 4 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.