НАЧАЛО Алткойни

Най-важното събитие в историята на Cardano наближава – какво трябва да знаем?

10.06.2024 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-важното събитие в историята на Cardano наближава – какво трябва да знаем?

Съгласно информацията Cardano Node 9.0 ще бъде пуснат през юни, което ще подготви почвата за форка Chang, който се очаква да постави началото на следващата фаза на блокчейн платформата.

Според Хоскинсън, основател на Cardano, хард форкът може да се случи веднага щом 70% от операторите на стейкинг пулове (SPO) започнат да инсталират новия възел.

Това ще пренесе Cardano в ерата на Волтер, което ще въведе пълна децентрализация, огромна стъпка напред както за мрежата, така и за блокчейн екосистемата, което според него е най-значимото събитие в историята на мрежата.

Хоскинсън също така коментира процеса на разработване, който е отнел повече от десетилетие, и отбеляза, че може да се сравни с изграждането на държава.

Преди няколко дни основателят коментира несъответствието между това, което показват медиите, и това, което Cardano всъщност прави, изразявайки недоволство, че не признават достатъчно разработките на Cardano.

Хоскинсън също така сподели, че в момента платформата се разраства с бързи темпове, що се отнася до създадените от общността dApps, като добави, че те изпреварват всички останали, що се отнася до мащабирането на проучванията и разработването на dApps.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.