НАЧАЛО Алткойни

Cardano “умира” според някои медии – Чарлз Хоскинсън обори тези твърдения

06.06.2024 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano “умира” според някои медии – Чарлз Хоскинсън обори тези твърдения

В категорично възражение срещу широко разпространените медийни спекулации относно жизнеспособността на Cardano, Чарлз Хоскинсън, основател на проекта, представи подробно предстоящите разработки и инициативи, като потвърди стабилното състояние и обещаващото бъдеще на криптовалутата.

Чрез изявление в X (Twitter) Хоскинсън изрази разочарованието си от настоящия медиен сюжет около ADA:

Никога в кариерата си не съм виждал такова дълбоко разминаване между реалност и мнение около възприемането на Cardano от влиятелните крипто среди и медиите спрямо действителните ѝ основи.

Той подчерта, че Cardano е на прага на големи постижения, като по-специално описа „най-значимия хард форк в историята на проекта“.

Тази промяна включва изгарянето на всичките седем генезисни ключа, което бележи историческа стъпка към пълна децентрализация. Актуализацията, която се очаква да постигне съществен напредък в управлението на веригата, както е описано подробно в CIP-1694, ще въведе и делегирани представители (DReps), което допълнително ще децентрализира вземането на решения в екосистемата.

Освен хард форкът, Хоскинсън подчерта няколко други инициативи, които ще стимулират растежа и иновациите в екосистемата. Те включват внедряването на нови технологии като Hydra – решение за мащабиране от втори слой, предназначено за повишаване на скоростта на транзакциите и намаляване на разходите. Освен това Cardano може да се похвали с партньорства с вериги като Midnight и Prism.

Активното участие на общността на Cardano е видно от бързо растящия брой децентрализирани приложения (dApps), сериозни проучвания и разработки в областта на блокчейн мащабируемостта, както и от организирането на големи събития като блокчейн конвенцията Rare Evo (15-17 август), срещата на Cardano Foundation в Дубай (23-24 октомври) и участието в TOKEN2049 в Сингапур (18-19 септември).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

Мемe монетите са съществена част от крипто света и това е факт, който големите имена като Майк Новограц признават.

14.06.2024 7:30 2 мин. четене

Coinbase добавя две нови криптовалути към платформата си за фючърсна търговия

Coinbase, най-големямата крипто борса в САЩ, предприе невероятен ход за своя пазар на фючърси върху криптовалути.

14.06.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.